Αιχμές από τους ιδιοκτήτες της Πάφου-«Νιώθουμε ντροπή»

Ανακοίνωση για την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, εξέδωσαν οι ιδιοκτήτες της Πάφου, οι οποίοι δήλωσαν έτοιμοι να ανεβάσουν την ομάδα στην κορυφή.

Όπως αναφέρουν, «δεν μπορούμε να κρύψουμε από το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει μερικά από τα χειρότερα αποτελέσματα στο Πρωτάθλημα. Νιώθουμε ντροπή για τα τελευταία αποτελέσματα, αφού στα τελευταία 10 παιχνίδια συγκεντρώσαμε μόνο 6 πόντους. Σε αυτό το σημείο δεν είναι ένας αγώνας με τους ανταγωνιστές μας, είναι αγώνας με τους εαυτούς μας».

Κατανοούμε, συνεχίζουν, «την πολυπλοκότητα της τρέχουσας κατάστασης και όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ωστόσο, ως ιδιοκτήτες, θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι η ομάδα μας στοχεύει πάντα στους υψηλότερους στόχους. Πήραμε το μάθημα μας και θα κάνουμε όλα τα απαραίτητα βήματα για την ευημερία του Σωματείου, για να το φέρουμε στην κορυφή».

Στέλνουν παράλληλα το μήνυμα πως «θα ανασυνταχθούμε και θα δώσουμε τον απαραίτητο χρόνο στη διοίκηση και τους παίκτες να αλλάξουν την κατάσταση. Όποιος καταλάβει και υποστηρίξει τις αποφάσεις μας θα παραμείνει στην ομάδα και αν κάποιος δεν συμφωνήσει θα συνεχίσουν το ταξίδι τους για να γίνουν πολύτιμα στελέχη ομάδων σε άλλες χώρες και πρωταθλήματα».

Καταλήγοντας, επισημαίνουν πως «τώρα όσο ποτέ θα ενωθούμε και θα δείξουμε τι μπορούμε να επιτύχουμε μαζί. Έχουμε χάσει τη μάχη, αλλά όχι τον πόλεμο. Υπάρχει ακόμη χρόνος για να αλλάξουμε την κατάσταση και θα καταβάλουμε προσπάθειες προς αυτόν τον σκοπό.

Τυχόν πρόσθετες αποφάσεις θα ανακοινωθούν ξεχωριστά τις επόμενες ημέρες».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών