Κυριακή, 7 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Σύσσωμο το κυπριακό ποδόσφαιρο αποχαιρετά τον δρ. Σεργίου

  26/01/2021 14:53
Σύσσωμο το κυπριακό ποδόσφαιρο αποχαιρετά τον δρ. Σεργίου

Σύσσωμο το κυπριακό ποδόσφαιρο αποχαιρετά τον δρ. Σεργίου

  26/01/2021 14:53

Σε βαρύ πένθος βυθίστηκε το κυπριακό ποδόσφαιρο από το χαμό του δρ. Σέργιου Σεργίου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή, μετά από μάχη με τον κορωνοϊό.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του γιατρού Σέργιου Σεργίου, ο οποίος απεβίωσε νικημένος από τον κορωνοϊό.

«Ο αείμνηστος Σεργίου υπηρέτησε για χρόνια το Κυπριακό ποδόσφαιρο ως γιατρός της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Αιωνία του η μνήμη».

Από την πλευρά του, ο ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, «εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Δρ Σεργίου που απεβίωσε σήμερα μετά από την μάχη με τον COVID-19. Θήτευσε για πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο και στην Ανόρθωση. Αιωνία του η μνήμη...»

Στη δική της ανακοίνωση, η ΑΕΚ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του επί πάρα πολλά χρόνια γιατρού της Ανόρθωσης, Δρ. Σέργιου Σεργίου, για τον αδόκητο θάνατο του».

Για τον γιατρό, ανακοίνωση εξέδωσε επίσης και η ομάδα της Δόξας, η οποία εκφράζει τη βαθιά θλίψη των μελών του για το θάνατο του Δρ Σέργιου Σεργίου.

«Επίσης εκφράζει τα ειλικρινή και θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του και στην οικογένεια της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Αιωνία του η μνήμη και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ο Ολυμπιακός Λευκωσίας, αναφέρει ότι «εκφράζουμε τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην Ανόρθωση Αμμοχώστου καθώς και στην οικογένεια και στους οικείους του Δρ. Σέργιου Σεργίου για τον θάνατο του. Αιωνία του η μνήμη».

Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο γαμπρός του γιατρού Ιράκλι Μαϊσουράντζε, έγραψε «έχουμε ακούσει τα καλύτερα για σένα. RIP Doctor, Συλλυπητήρια στην οικογένεια, καλό παράδεισο γιατρέ.»

Συλλυπητήρια έστειλε εξάλλου και το διοικητικό συμβούλιο της Νέας Σαλαμίνας, το οποίο «εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια για τον χαμό του πρώην ιατρού της Ανόρθωσης Αμμοχώστου Δρ. Σέργη Σεργίου, μετά από μεγάλη μάχη με τον ιό Covid-19.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας