Τρίτη, 9 Μαρτίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Τα ντέρμπι φωτιά μέχρι το τέλος της Α' φάσης-Η ομάδα που δεν... αγχώνεται

  28/01/2021 06:46
Τα ντέρμπι φωτιά μέχρι το τέλος της Α φάσης-Η ομάδα που δεν... αγχώνεται

Τα ντέρμπι φωτιά μέχρι το τέλος της Α' φάσης-Η ομάδα που δεν... αγχώνεται

  28/01/2021 06:46

Πέντε αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της Α' φάσης, με τις ομάδες να θέλουν να εισέλθουν στη Β' φάση, με όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς, ώστε να βρίσκονται κοντά στην υλοποίηση των στόχων τους. Άμεση ανάγκη για βαθμούς έχει στην παρούσα φάση ο ΑΠΟΕΛ, καθώς φιγουράρει στη 10η θέση, και θέλει να σκαρφαλώσει στην έκτη, ώστε στη Β' φάση να βρίσκεται στο πρώτο γκρουπ, και να διεκδικήσει όσες ελπίδες του απέμειναν, τουλάχιστον για μια θέση που θα οδηγεί στην Ευρώπη. 

Πώς έχει το πρόγραμμα των ομάδων για τη συνέχεια ωστόσο και ποια είναι τα ντέρμπι που απέμειναν;

Συνοψίζοντας το πρόγραμμα των επόμενων πέντε αγωνιστικών των έξι μεγάλων του κυπριακού πρωταθλήματος, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και Απόλλωνας, έχουν ακόμη μπροστά τους τρία ντέρμπι, ΑΕΚ και Ανόρθωση από δυο ντέρμπι και η μοναδική ομάδα που έχει βατό πρόγραμμα με μόνο ένα ντέρμπι, είναι η Ομόνοια. 

Οι πράσινοι λοιπόν, το μοναδικό ντέρμπι που έχουν στον δρόμο τους στις εναπομείναντες πέντε αγωνιστικές, είναι το αιώνιο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τουναντίον, ο ΑΠΟΕΛ, έχει μπροστά του ντέρμπι όπως με τον Απόλλωνα εκτός έδρας (22η αγωνιστική), το εξ αναβολής παιχνίδι με την ΑΕΛ εκτός έδρας (16η αγωνιστική) και το αιώνιο με την Ομόνοια για την 26η αγωνιστική. 

Παρόμοιο δύσκολο πρόγραμμα έχει και ο Απόλλωνας, ο οποίος έχει τρία ντέρμπι, και συγκεκριμένα με ΑΠΟΕΛ (22η αγωνιστική), ΑΕΚ (24η αγωνιστική) και ΑΕΛ (25η αγωνιστική). Όπως επίσης και η συμπολίτισσα ΑΕΛ, θα βρει αρκετά δύσκολα εμπόδια μέχρι να πέσει αυλαία της Α' φάσης, καθώς έχει τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ (16η αγωνιστική - εξ αναβολής), Ανόρθωση (24η αγωνιστική) και Απόλλωνα (25η αγωνιστική).

Η ομάδα της Αμμοχώστου, τα δυο ντέρμπι που έχει να δώσει είναι απέναντι στην ΑΕΚ εκτός έδρας (23η αγωνιστική) και εντός έδρας με την ΑΕΛ (24η αγωνιστική). Επίσης, τα δυο ντέρμπι που απομένουν της ΑΕΚ, είναι με την Ανόρθωση (23η αγωνιστική) και Απόλλωνα εκτός έδρας (24η αγωνιστική).

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας