Οι μεταγραφικές εκκρεμότητες του Big-6

Κάτι λιγότερο από δύο 24ωρα έχουν απομείνει για την ολοκλήρωση του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου, με κάποιες από τις ομάδες να έχουν συμπληρώσει τις κινήσεις τους και άλλες να τρέχουν μέχρι την τελευταία στιγμή για να βρουν τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν την ομάδα μέχρι το τέλος.

Η πρωτοπόρος Ομόνοια προχώρησε σε μόλις μία μεταγραφή, αυτή του Μάρκο Στέποβιτς, ενώ όπως έχουν μέχρι στιγμής τα δεδομένα, δεν αναμένεται να προχωρήσει σε άλλες κινήσεις, εκτός κι αν προκύψει κάτι ιδιαίτερο στο μεταγραφικό παζάρι.

Ο Απόλλωνας, έχει κλείσει σίγουρα τρεις θέσεις στο ρόστερ, με τις προσθήκες των Παπουνασβίλι, Μπίσεσβαρ, Μαλεκκίδη, ενώ μετέωρη παραμένει η τέταρτη κίνηση. Αυτό συμβαίνει γιατί οι γαλάζιοι έφεραν στην Κύπρο τον Μπίτνερ, όμως ο ποδοσφαιριστής έχει κάποια παραπανίσια κιλά, κάτι που προβληματίζει τον Γιάννη Πετράκη.

Σε περίπτωση που παρθεί η απόφαση να υπογράψει συμβόλαιο ο ποδοσφαιριστής, τότε κλείνουν οι μεταγραφές, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, η ομάδα της Λεμεσού θα κινηθεί για ακόμη ένα ποδοσφαιριστή.

Η ΑΕΛ, έχει απόκτηση μέχρι στιγμής του Άντονι Γεωργίου και Μπαλντέ, ενώ στην Κύπρο αναμένται και του Πσίσιε, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Απ’ εκεί και πέρα, η ΑΕΛ δεν αναμένεται να εξασκήσει το δικαίωμά της για τέταρτη κίνηση.

Η Ανόρθωση, απέκτησε τους Σπύρο Ρισβάνη και Αζέρ Μπουσουλάτζιτς από τον Ατρόμητο, ενώ θα περιμένει μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η μεταγραφή Χριστοδουλόπουλου, δεν αναμένεται να γίνει άλλη προσθήκη.

Οι μόνες ομάδες που έκλεισαν τα ρόστερ τους είναι η ΑΕΚ και ο ΑΠΟΕΛ.

Η ομάδα της Λάρνακας απέκτησε τους Λαφράνς, Μολ, Σουντερντέν και Χάουγκεν, ενώ ο ΑΠΟΕΛ απέκτησε τους Μπίρν, Γκάρνερ, Σαμπάλα και Βινίσιους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ
Ο Φανιέρος πρόσφερε το μεγαλύτερο ποσό στον έρανο της Ανόρθωσης εις μνήμη του πατέρα του
H συμφωνία του Ουάρντα με τη Δόξα, τα ψυχολογικά προβλήματα και οι 150 χιλιάδες
Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»