Οι στόχοι του Ρουσιά, η Εθνική και το σχόλιο για Σατσιά

Ο πρωταγωνιστής του Ερμή στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, Ονησίφορος Ρουσιάς, μίλησε για την ομάδα του και τους στόχους του. 

Όπως ανέφερε στον Super Sport Fm, «τα 7 γκολ είναι ατομικό ρεκόρ είναι η πρώτη χρονιά όμως που παίζω τόσο πολύ και παίρνω ευκαιρίες. Φαίνεται καλό για μένα παίρνω συνεχόμενα ματς και πλέον μπορώ να δείξω τι μπορώ να κάνω».

Σημείωσε επίσης ότι το πρωτάθλημα είναι πολύ ανταγωνιστικό και δύσκολο και στα χαμηλά και στα ψηλά τις βαθμολογίας με τις διαφορές να είναι πολύ μικρές. Εμείς προσπαθούμε να είμαστε καλοί φανήκαμε και άτυχοι σε κάποια παιχνίδια και χάσαμε κάποιους βαθμούς. Κάθε βαθμός που χάνεις είναι πολύτιμος αλλά βλέπουμε μπροστά και προχωράμε».

Όσον αφορά το μέλλον του, σημείωσε ότι «νιώθω καλά θέλω να δικαιώσω αυτούς που με στήριξαν και στόχος είναι να ξανά κληθώ από την Εθνική. Όπως είπες και εσύ, αυτό είναι δουλειά του προπονητή και θα ήταν χαρά μου να επιστρέψω στην Εθνική μας ομάδα».

Ξεκαθάρισε παράλληλα πως μέσα στους στόχους του είναι και το εξωτερικό, εάν και εφόσον προκύψει κάτι μέσα στα επόμενα ένα με δύο χρόνια.

Για τον προπονητή του, Μαρίνο Σατσια, σχολίασε πως «ο κόουτς είναι εκεί, δουλεύει πολύ σκληρά μαζί μας και περιμένουμε το κάθε ματς για να παίρνουμε τα αποτελέσματα όπως τα θέλει η ομάδα».

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ