Έδωσε παίκτη ο πρόεδρος που κατήγγειλε στημένα-Περισσότεροι από ένας οι αγώνες

Στοιχεία που καίνε πρόσωπα που συμμετείχαν σε αγώνες τρίτης κατηγορίας και τα οποία φέρονται να έστησαν παιχνίδια, έδωσε ο πρόεδρος της Ολυμπιάδας Λυμπιών Τάσος Αναστασίου, στην Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της OMADA, ο πρόεδρος της Ολυμπιάδας, στην καταγγελία του υπέδειξε ποδοσφαιριστή του, ο οποίος του παραδέχθηκε πως είχε εμπλοκή σε στημένους αγώνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Παρέμβαση Σαββίδη για στημένα-Έρευνα κατά ποδοσφαιριστών και παραγόντων

Όπως ανέφερε η ίδια πηγή, αφού οι καταγγελίες του κ. Αναστασίου δίνουν στοιχεία και ονόματα, δεν χρειάζεται διερεύνηση από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, αλλά θα διερευνηθούν απευθείας από την Αστυνομία, αφού υπάρχει εύλογη υπόνοια για διάπραξη ποινικού αδικήματος.

Ως εκ τούτου, ο Γενικός Εισαγγελέας, Γιώργος Σαββίδης, έδωσε ρητές οδηγίες στην ηγεσία της Αστυνομίας, για άμεση διερεύνηση των καταγγελιών του κ. Αναστασίου, μέσω επιστολής που απέστειλε στον Αρχηγό της Δύναμης Στέλιο Παπαθεοδώρου.

Ο κ. Σαββίδης στην επιστολή του, ζητά όπως διερευνηθούν άμεσα οι καταγγελίες που προέβη ο κ. Αναστασίου, οι οποίες φαίνεται να στρέφονται κατά ποδοσφαιριστών της ομάδας του και άλλων αθλητικών παραγόντων του ποδοσφαιρικού χώρου για χειραγώγηση αγώνων και παράνομες στοιχηματικές δραστηριότητες στο Πρωτάθλημα Γ' κατηγορίας.

Παρέμβαση Τριανταφυλλίδη για τις καταγγελίες για στημένα-«Ότι κάνουν είναι άκυρο»

Όπως σημειώνει στην επιστολή του ο Γενικός Εισαγγελέας, ενόψει του ότι από τις καταγγελίες αυτές ενδέχεται να προκύπτει η διάπραξη ποινικών αδικημάτων, ζητά από τον Αρχηγό Αστυνομίας όπως άμεσα δώσει οδηγίες για διερεύνηση της υπόθεσης και με την ολοκλήρωση της διερεύνησης των καταγγελιών ο φάκελος να διαβιβαστεί στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα για μελέτη και οδηγίες.

Μιλώντας στην OMADA, o εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας; Χρήστος Ανδρέου, αρκέστηκε να πει ότι «θα προχωρήσουμε καθηκόντως στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Δειτε Επισης

Δωρεάν σε ανοικτή ζώνη ο τελικός πρωταθλήματος στο ΓΣΠ ανάμεσα σε ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ
Αίμα και άμμος στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα που ισοδυναμεί με τριπλή ευκαιρία για ομίλους
Αρνητική πρωτιά για Πάφο και Άρη για τη χρησιμοποίηση του ντόπιου ποδοσφαιριστή
Ρίχνει το μπαλάκι πίσω στην Αστυνομία ο ΑΠΟΕΛ και αφήνει αιχμές κατά της ΑΕΚ
Άκυρο Αστυνομίας στα αιτήματα ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για παραχώρηση της Βόρειας
Στην τελική ευθεία η προετοιμασία της Εθνικής Παίδων ενόψει EURO U-17
«Δεν θα έλεγα ότι υποστηρίζουμε την Ομόνοια στον απόλυτο βαθμό, αλλά θέλουμε να πάρει το κύπελλο»
Αποθεώνουν Βιτάλ στη Σκωτία-«Είναι αυτό που χρειάζεται η Ρέιντζερς»
Τα δεδομένα για την πέμπτη σερί παρουσία της Ομόνοια στην Ευρώπη
ΒΙΝΤΕΟ: Η ανάρτηση της ΑΕΚ με διπλό στο ΓΣΠ με προπονητή τον Μπεν Σιμόν