Η σύσταση επιτροπής στον ΑΠΟΕΛ, τα οικονομικά και άφιξη Πουρσαϊτίδη

Για την κατάσταση που επικρατεί στον ΑΠΟΕΛ μίλησε ο πρώην αντιπρόεδρος της ομάδας Θεόδωρος Κυριακίδης.

Μιλώντας στον SuperSport Fm, o κ. Κυριακίδης ανέφερε αρχικά, «η σύσταση της επιτροπής ήταν μία πρωτοβουλία του Γιάννη Δημητρίου, που μέλος του Συμβουλίου πριν πέντε χρόνια. Ο λόγος ήταν να συσταθεί μία Επιτροπή εντελώς ανεξάρτητη, με τις ευλογίες εταιρείας και σωματείου. Δεν θα μπορούσε να είναι μονόπλευρο, γιατί θα ήταν παράδοξο να ορίσει μία επιτροπή η εταιρεία και να μην είχε την συγκατάθεση του σωματείου. Έτσι έγιναν συναντήσεις και με τις δύο πλευρές, προκειμένου να γίνει η σύσταση της επιτροπής. Θα ήταν ανεξάρτητα άτομα, εκτός του Συμβουλίου. Θα είναι πολύ σημαντικό να γίνει κάποιος έλεγχος για να δούμε που στέκεται η εταιρεία, γιατί είναι δύσκολοι οι καιροί, χορηγοί δεν βρίσκονται εύκολα, έτσι πρέπει να γίνει ένας προγραμματισμός, ούτως ώστε να γίνει βιώσιμη η εταιρεία. Η επιτροπή δεν έχει πρόθεση να αλλάξει κάποια διοίκηση ή να της επιβληθεί. Έχει συμβουλευτικό χαρακτήρα κι εμείς θέλουμε να βοηθήσουμε την κατάσταση, που αυτή τη στιγμή είναι δύσκολη».

Για την σημερινή οικονομική κατάσταση της εταιρείας, είπε πως «δεν είναι άσχημη η οικονομική κατάσταση της εταιρείας, όμως δεν είναι ξεκάθαρη. Εκεί χρειάζεται η επιτροπή, για να ξεκαθαρίσουν κάποια πράγματα».

Σε ότι αφορά τη θέση του σωματείου υπέδειξε πως «έχει θεσμικό ρόλο και θα έπρεπε να ζητήσει να γίνει αυτή η επιτροπή, για να γίνει ο έλεγχος των οικονομικών της εταιρείας».

Ως προς το αν προχωρά η σύσταση της Επιτροπής, τόνισε πως «δεν μπορούμε να ξεκινήσουμε, γιατί δεν υπάρχει εντολή από κανέναν και δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε αυτεπάγγελτα. Το ιδανικό θα είναι να μας δώσουν και το σωματείο και η εταιρεία την εντολή για να προχωρήσουμε».

Τέλος κληθείς να σχολιάσει το αγωνιστικό κομμάτι, είπε πως, «νομίζω πως είναι η πιο δύσκολη χρονιά για τον ΑΠΟΕΛ, από όσες θυμάμαι εγώ τουλάχιστον. Δεν βλέπουμε αυτό που θέλουμε στο γήπεδο και η βαθμολογική κατάσταση μας στενοχωρεί. Ο ερχομός του Σάββα Πουρσαϊτίδη βελτίωσε την εικόνα, γιατί βλέπουμε μία προσπάθεια να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και είμαι σίγουρος ότι θα προσπαθήσουν όλοι να σώσουν ότι σώζεται τη φετινή χρονιά. Δυστυχώς άργησε να γίνει αυτό, αφού ο Σάββας είναι από τους πιο ικανούς προπονητές στην Κύπρο και μπορεί να προσφέρει πολλά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε