Πρώτη είδηση στη Βουλγαρία η μεταγραφή Πιέρου-Τι αναφέρει ο ίδιος

Πρώτη είδηση στα βουλγαρικά μέσα ενημέρωσης, παίζει η μεταγραφή του Πιέρου Σωτηρίου, στην Λουντογκόρετς.

Τα μέσα ενημέρωσης της χώρας, παρουσιάζουν ως πρώτη είδηση στα αθλητικά τους δελτία την απόκτηση του Πιέρου, από την Αστάνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δίνει τα χέρια με τη νέα του ομάδα ο Πιέρος-Το ποσό της συμφωνίας

Όλα τα μέσα ενημέρωσης, εκθειάζουν τον Κύπριο ποδοσφαιριστή, ενώ δίνουν στοιχεία για το κόστος της μεταγραφής.

Υπενθυμίζεται ότι ο Πιέρος Σωτηρίου υπέγραψε στη βουλγαρική ομάδα, με την Λουντογκόρετς να δίνει ένα ποσό της τάξης των 800 χιλιάδων ευρώ στην Αστάνα και 600 ευρώ ετησίως στον ποδοσφαιριστή.

Το συμβόλαιο του Πιέρου Σωτηρίου με τη νέα του ομάδα θα είναι για 3.5 χρόνια.

  

 

 

Σημειώνεται πως σε δηλώσεις του στον Active, ο Πιέρος Σωτηρίου ανέφερε ότι, είναι η τρίτη μετεγγραφή που κάνω στο εξωτερικό. Στη χειμερινή περίοδο και με τον κορωνοϊό, δύσκολα κινούνται οι ομάδες και το παράθυρο είναι περιορισμένο. Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι η τρίτη μετεγγραφή που κάνω. Οι ομάδες έχουν συμφωνήσει και έμειναν κάποιες λεπτομέρειες. Θα μεταβώ αύριο στη Βουλγαρία, για να συζητήσουμε. Δεν έχω κλείσει οριστικά, αλλά απ’ ότι φαίνεται πάει καλά η μετεγγραφή».

Για το τι γνωρίζει για τη νέα του ομάδα, είπε πως «από την πρώτη μέρα που υπήρξε ενδιαφέρον, και από άλλες ομάδες γενικά μου αρέσει να μαθαίνω πράγματα για την ομάδα και για την πόλη. Πλέον, δεν είμαι μόνος μου. Είναι και η οικογένεια μαζί μου πλέον και πρέπει να τα σκέφτομαι όλα, όχι μόνο το ποδοσφαιρικό. Είναι μια μεγάλη ομάδα, έχει εννέα σερί πρωταθλήματα και πάει για το δέκατο. Οι άνθρωποι που μίλησα είναι επαγγελματίες. Θα τους γνωρίσω από κοντά. Το προπονητικό τους κέντρο είναι πάρα πολύ ωραίο απ’ ότι μου έχουν πει θα το ζήλευαν μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες».

Ως προς τα κίνητρά του, είπε πως «σχεδόν κάθε χρόνο είναι σε ομίλους είτε Τσάμπιονς Λιγκ είτε Γιουρόπα Λιγκ. Δεν ξέρω τώρα αν πάω εγώ και καταντήσουμε όπως στην Αστάνα που δεν καταφέραμε να προκριθούμε σε όμιλο».

Σε ότι αφορά την Αστάνα, αποκάλυψε πως, «περίμενα κάτι καλύτερο, αλλά δυστυχώς δεν πηγαίνουν πάντα όλα καλά. Είχαμε μια αποτυχημένη χρονιά πέρσι. Φέτος η ομάδα μας ενημέρωσε ότι ο κύριος σπόνσορας έχει φύγει από την ομάδα. Είναι διαφορετικά τα πράγματα εκεί με τους σπόνσορες, την Κυβέρνηση είναι περίπλοκα. Έπεσε το μπάτζετ και μας ενημέρωσαν να βρούμε ομάδα. Ήταν δύσκολη η κατάσταση για όλους μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

BINTEO: Μπήκε σε πράσινο αυτοκίνητο με τριφύλλι και σφυροδρέπανο και ετοιμάζεται για τον τελικό ο Τζον
Η Ομόνοια για να διατηρήσει τα σκήπτρα και η Πάφος για τον πρώτο τίτλο στην ιστορία της
Εφραίμ: Ευχαριστώ την Ομόνοια που με ανέδειξε, προέκταση της οικογένειας μου το ΑΠΟΕΛ
Με Σεμέδο, Στεπίνσκι και Φαμπιάνο η αποστολή της Ομόνοιας για τον τελικό
BINTEO: H άφιξη Γκαγιέγο στον Αρχάγγελο και οι υπογραφές
Η επίσημη θέση του ΑΠΟΕΛ για Κβιλιτάια-Ντάλσιο και τον ρόλο του Μοράις
Εξοφλήθηκε το χρέος του Αντώνης Παπαδόπουλος-Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης
Στις κερκίδες του ΓΣΠ ο Χριστοδουλίδης για τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Νέα εποχή στον ΑΠΟΕΛ με Γκαγιέγο στον πάγκο-Η ανακοίνωση του deal
Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος