Ντροπιασμένος ο Πουρσαϊτίδης-«Δεν μπορώ να το πιστέψω...»

Εμφανώς απογοητευμένος παρουσιάστηκε μετά την οδυνηρή ήττα του ΑΠΟΕΛ από τον Εθνικό, ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης. 

«Όταν πετυχαίνεις 2 γκολ στην έδρας σου και δέχεσαι τρία από μια ομάδα φιλότιμη όπως είναι ο Εθνικός. Δυστυχώς κοπιάζουμε πάρα πολύ για να σκοράρουμε και αντιθέτως τρώμε πολύ εύκολα γκολ, και από μακρινές αποστάσεις και από στημένα. Ξέρω που ήρθα και έχω αντιληφθεί την κατάσταση. Έχουμε φέρει την ομάδα σε πολύ δύσκολη θέση, με λόγια δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, χρειάζονται πράξεις. Είμαι απογοητευμένος, ντροπιασμένος, αλλά αυτό δεν αλλάζει κάτι. Πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι συνηθισμένος ο κόσμος με τις ήττες και είναι κάτι πρωτόγνωρο που πρέπει να σταματήσει.

Ο καθένας ότι βλέπει και ότι αντιλαμβάνεται. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι είναι αυτή η δυνατότητα των ποδοσφαιριστών μας. Δεν φτάνουν οι λίγοι και πρέπει να το κάνουν όλοι μαζί.  

Αυτή τη στιγμή είμαστε σε πολύ δύσκολη θέση, αλλά δεν μπορεί αυτή η ομάδα να παλεύει για τη σωτηρία της. Οι πράξεις και τα αποτελέσματα είναι αυτά που μας έχουν φέρει εδώ. Πρέπει να παλέψουμε... Δεν μπορώ να κάνω κάτι αυτή τη στιγμή, αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι». 

 

Δειτε Επισης

Ακύρωσε εισιτήρια του τελικού που αγοράστηκαν από άλλους οπαδούς η Πάφος
Ανακοίνωσε προπονητή η Ένωση Νέων Παραλιμνίου
Το πρόγραμμα των αγώνων της τελικής φάσης του EURO U-17
Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ