Τα έντεκα χαστούκια του ΑΠΟΕΛ που τον βύθισαν στη βαθμολογία τη φετινή σεζόν

Έντεκα συνολικά ήττες δέχθηκε μέχρι σήμερα ο ΑΠΟΕΛ και βρίσκεται στη 10η θέση με 24 βαθμούς, φλερτάροντας με την επικίνδυνη ζώνη. Άπαντες στο στρατόπεδο των γαλαζοκιτρίνων είναι απογοητευμένοι από την τραγική απόδοση της ομάδας το τελευταίο διάστημα και υπάρχει έντονος προβληματισμός για την επόμενη μέρα της ομάδας, αφού η συνέχεια θα είναι ακόμη πιο δύσκολη...

Η ήττα από τον Εθνικό Άχνας, μπορεί να προκάλεσε νέους τριγμούς στην ομάδα της Λευκωσίας, αλλά ούτε οι προηγούμενες δέκα ήττες του ΑΠΟΕΛ, πέρασαν απαρατήρητες, καθώς αποτελεί αριθμό ρεκόρ τα τελευταία χρόνια για τους πολυπρωταθλητές Κύπρου. 

Η OMADA σας παραθέτει όλους τους αγώνες που οι γαλαζοκίτρινοι έφυγαν με σκυμμένο το κεφάλι από την αρχή της σεζόν...

ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ 3-0 (2η αγωνιστική)

Πολύ καλύτερη η ΑΕΚ κέρδισε εύκολα το ΑΠΟΕΛ με 3-0 που πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση. Σπιρόφσκι, Άπραχαμ και Τρισκόφσκι τα γκολ του θριάμβου για την ομάδα της Λάρνακας. 13 τελικές προσπάθειες η ομάδα της Λάρνακας, μόλις 5 το ΑΠΟΕΛ εκ των οποίων οι 2 όταν είχαν όλα κριθεί.

ΑΠΟΕΛ-Πάφος 0-1 (7η αγωνιστική)

Ήττα σοκ για τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ από την Πάφος FC, που έχασε με 1-0. Αν και η παφιακή ομάδα αγωνιζόταν με δέκα ποδοσφαιριστές στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, κατάφερε στο τέλος να πάρει τη σπουδαία νίκη. Ο Ανουάρ με το χέρι ακούμπησε την μπάλα εντός περιοχής στο 82' και ο διαιτητής, χωρίς δεύτερη σκέψη, υπέδειξε ορθά την άσπρη βούλα.  Με εκτέλεση του πέναλτι που ανέλαβε ο Βαλακάρι, έδωσε το προβάδισμα στην παφιακή ομάδα στο 84' για το 0-1, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ 2-0 (8η αγωνιστική)

Με τα γκολ των Βργκοτς και Κβιλιτάϊα, η Ανόρθωση κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ στο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής με 2-0. Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη δεν παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί στο παιχνίδι με αποτέλεσμα να δεχθούν από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο και να βρίσκονται στο -11 από την κορυφή. 

ΑΠΟΕΛ-Ολυμπιακός 0-1 (11η αγωνιστική)

Με το γκολ του Μάντζη στο 28' ο Ολυμπιακός έφυγε νικητής από την έδρα του ΑΠΟΕΛ και ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Ακόμη μία αποκαρδιωτική εμφάνιση από το ΑΠΟΕΛ που έμεινε καρφωμένος στην ζώνη του υποβιβασμού και τους 10 βαθμούς.

ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια 0-3 (13η αγωνιστική)

Τεράστια νίκη πέτυχε η Ομόνοια κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, που επιβλήθηκε με 3-0 για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA.  Παράλληλα, οι πράσινοι ευτύχησαν να πετύχουν μια ιστορικής σημασίας νίκη απέναντι στον αιώνιο τους αντίπαλο, καθώς είχε να γευτούν τη νίκη από το μακρινό 2013, με πανομοιότυπο σκορ (3-0). 

Καρμιώτισσα-ΑΠΟΕΛ 1-0 (14η αγωνιστική)

Άψυχος, άχρωμος και με τα χέρια κατεβασμένα, ο ΑΠΟΕΛ δέχθηκε ακόμη μια οδυνηρή ήττα στο πρωτάθλημα από την Καρμιώτισσα. Οι γαλαζοκίτρινοι υποχρεώθηκαν στην έκτη τους συνολικά ήττα στο πρωτάθλημα, αφού είδαν την ανώτερη Καρμιώτισσα, να επικρατεί στο Στέλιος Κυριακίδης, με 1-0.  Με το καλημέρα της αναμέτρησης, και μόλις στο 2', ο Μπαργκάν με δυνατό σουτ στον αέρα, μετά από κεφαλιά πάσα του Ρομό, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα των γαλαζοκιτρίνων, για το 1-0.

ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ 2-0 (16η αγωνιστική)

Σπουδαία νίκη με σκορ 2-0, πέτυχε η ΑΕΛ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, στο Τσίρειο στάδιο, σε εξ΄αναβολής αγώνα για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, σκόραραν με τον Τεσέιρα στο 4' και τον Μαέ στο 54'. Με τη νίκη της, η ΑΕΛ ανέβηκε στους 45 βαθμούς και τη δεύτερη θέση, ενώ ο ΑΠΟΕΛ έμεινε στους 24 και την δέκατη θέση της βαθμολογίας.

AΠΟΕΛ-Ένωση 0-2 (17η αγωνιστική)

Τεράστια έκπληξη σημειώθηκε στο στάδιο ΓΣΠ, με την Ένωση να κερδίζει τον ΑΠΟΕΛ με 0-2 και να παίρνει τεράστια βαθμολογική ανάσα. Οι βυσσινί, σκόραραν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο με τους Ντένινγκ και Θεοδώρου ανεβαίνοντας στους έντεκα βαθμούς. Από την άλλη ο ΑΠΟΕΛ για άλλο ένα παιχνίδι απογοήτευσε τους φίλους του και έχασε με αποτέλεσμα να παραμείνει στους δεκαέξι βαθμούς και την επικίνδυνη ζώνη.

Δόξα-ΑΠΟΕΛ 2-1 (18η αγωνιστική)

Ακόμη μια σκληρή ήττα δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ, και αυτή τη φορά από τη Δόξα στο Μακάρειο Στάδιο για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. Η ομάδα της Κατωκοπιάς, χάρη στα δυο τέρματα του Σαντίκ, ανέτρεψε τα σε βάρος της δεδομένα, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ με το γκολ του Ντε Βινσέντι και κέρδισε 2-1 τους γαλαζοκίτρινους, υποχρεώνοντας τους, στην τέταρτη διαδοχική τους ήττα.

Απόλλων-ΑΠΟΕΛ 1-0 (22η αγωνιστική)

Πραγματοποιώντας επιβλητική εμφάνιση κι έχοντας τον Μπίσεσβαρ σε μεγάλα κέφια στο ντεμπούτο του, ο Απόλλωνας επικράτησε με 1-0 του ΑΠΟΕΛ στο Τσίρειο για την 22η αγωνιστική, άνοιξε τη διαφορά του από τους διώκτες του κι άφησε τους γαλαζοκίτρινους μακριά (-5) από την εξάδα!

ΑΠΟΕΛ-Εθνικός Άχνας 2-3 (23η αγωνιστική)

Οδυνηρή ήττα που τον φέρνει σε ακόμη πιο δύσκολη θέση δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ, καθώς έχασε από τον Εθνικό Άχνας στο ΓΣΠ με 3-2. Οι γαλαζοκίτρινοι, αν και ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ, είδαν τον αντίπαλο να φέρνει τα κάτω-πάνω και να γυρίζει το παιχνίδι, ενώ στη συνέχεια αφού ξανά έφεραν τον αγώνα στα ίσα, ο Εθνικός πήρε εκ νέου προβάδισμα για να πάρει και την τεράστια νίκη στο στάδιο της πρωτεύουσας. 

 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου