Κάρφωσε... ΑΠΟΕΛ ο Φανιέρος και άφησε αιχμές για τον Σατσιά

Για την απόφαση να γίνουν δώδεκα οι ομάδες στο επόμενο πρωτάθλημα και τη νίκη επί της Δόξας, μίλησε ο Λούκας Φανιέρος.

Σε δηλώσεις του στον SuperSport Fm, ο ισχυρός άνδρας του Ερμή ανέφερε αρχικά πως «νομίζω καταφέραμε να πάρουμε τους βαθμούς, που δεν πήραμε τόσο καιρό. Είδα μια ομάδα με πάθος στο γήπεδο και μια ομάδα που ήθελε να σκοράρει. Ήταν ένα τρίποντο πολύ σημαντικό».

Και συνέχισε λέγοντας, «να το δουν ορισμένοι που δεν θέλουν  τις δεκατέσσερεις ομάδες στην κατηγορία, διότι θέλουν να παίζουν μόνοι πολύ απλά γιατί δεν τους αρέσει ο ανταγωνισμός. Αυτό που θέλουν είναι να παίζουν παιχνίδια μόνοι και να αποφασίζουν μόνοι τους για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ οι μικρές ομάδες να παραμερίζονται στις μικρές κατηγορίες».

Σημείωσε εξάλλου ότι «οποιαδήποτε ομάδα πάει δεύτερη κατηγορία, θα είναι καταστροφή και ορισμένοι δεν ενδιαφέρονται, αλλά μόνο για το σακούλι το δικό τους. Να υπάρχουν πέντε- έξι ομάδες και να παίρνουν τις διαφημίσεις».

Σε ότι αφορά στο θέμα της διαβάθμισης τεσσάρων ομάδων, είπε πως «εμείς μιλάμε για το ΑΠΟΕΛ, αφού  ήταν μια ομάδα που ήταν μαζί μας από την αρχή στις αποφάσεις των δέκα. Μας έπεισε ότι θα μας στηρίξει, αλλά λίγες ημέρες μετά πηρέ διαφορετική απόφαση και είναι δικαίωμα τους. Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα τα χέρια, αφού έρχονται το καλοκαίρι και άλλες γενικές συνελεύσεις όπου θα ζητήσουμε ορισμένα πράγματα και θα τα πάρουμε. ΑΕΚ και ΑΕΛ κατάλαβαν το πρόβλημα ποιο είναι, γιατί έπρεπε να φτιάξουν κάποια πράγματα και λόγω πανδημίας».

Επισήμανε εξάλλου πως «η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω, γιατί είναι ωραίο να λέμε ότι το ΑΠΟΕΛ πήρε την απόφαση του, αλλά δεν ήταν η απόφαση που πηρέ στην αρχή. Μετρήσαμε τους ψήφους και λέγαμε ότι θα περάσει λόγω του ΑΠΟΕΛ και ήταν επίσης και η Πάφος. Βέβαια η Πάφος επέλεξε αυτή την απόφαση, γιατί είχε παράπονα από την περσινή χρονιά. Να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στο δεύτερο γκρουπ και καταλαβαίνει και ο κόσμος. Είμαστε θυμωμένοι και απογοητευμένοι γιατί κατάστρεψαν τις ομάδες που θα πάνε διαβάθμιση και μάλιστα μέσα στην πανδημία. Το πιο λογικό ήταν να πέσουν δυο ομάδες, όπως είπαμε στην αρχή και να ανέβουν δυο και έπειτα να δημιουργηθούν ξανά τα γκρουπ και να παίζουν περισσότεροι Κύπριοι με περισσότερη δράση, όπως τώρα. Ορισμένοι επειδή θέλουν να παίζουν όπως οι ίδιοι θέλουν, βλέπουμε και αποτρεπτικά αποτελέσματα».

Σε ότι αφορά τη νίκη επί της Δόξας, είπε πως «ο Νίκολας Μαρτίδης άλλαξε πολλά πράγματα. Μέσα σε μια ομάδα υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι και εγώ διαφωνώ με το ένα άτομο να παίρνει τις αποφάσεις σε μια ομάδα και αναφέρομαι στον προπονητή. Οποιοσδήποτε προπονητής πρέπει να θέτει την άποψη του και έχει το 95 % να διαχειριστεί το κομμάτι που πρέπει να κάνει και το άλλο 5% ο βοηθός, η διοίκηση και άλλοι αρμόδιοι. Τα δυο ματιά με τα οκτώ μάτια τα οκτώ είναι καλύτερα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα