Γαλάζιος οδοστρωτήρας ισοπέδωσε την ΑΕΚ, στην επιστροφή του Σωφρόνη στο Τσίρειο

Μόνο ντέρμπι δεν ήταν το παιχνίδι ανάμεσα σε Απόλλωνα και ΑΕΚ στο Τσίρειο στάδιο, αφού οι γαλάζιοι της Λεμεσού έκαναν περίπατο, επικρατώντας με 3-0. 

Σκόρερ για τον Απόλλωνα, ο οποίος με τη νίκη του ανέβηκε στην κορυφή, ήταν οι Μπίσεσβαρ, Ματέι και Πίττας.

Το προφίλ του αγώνα:

Ο Απόλλωνας μπήκε αποφασιστικά στο γήπεδο και από τα πρώτα λεπτά επέβαλε τον ρυθμό του. Στο 12ο λεπτό, με μια εξαιρετική γκολάρα του Μπίσεσβαρ, πήρε κεφάλι στο σκορ.

Συγκεκριμένα, στο 12', ο νεοαποκτηθέντας ποδοσφαιριστής της ομάδας της Λεμεσού, εκτός περιοχής έκανε το σουτ, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του Μολ για το 1-0. 

O Aπολλώνας συνέχισε σε υψηλό τέμπο και προσπάθησε να πετύχει κι άλλα γκολ, ενώ από την άλλη η ΑΕΚ έψαξε το γκολ της ισοφάρισης στις ελάχιστες ευκαιρίες που της δόθηκαν, όμως δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίκτυα. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Απόλλωνας συνέχισε σε ψηλό τέμπο, αφού βρήκε και έχασε τεράστιες ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ. 

Τελικά, κατάφερε στο 66ο λεπτό, να γράψει το 2-0, με τον Ματέι, ο οποίος πήρε πάσα με το κεφάλι από τον Γιούστε και νίκησε τον Μόλ.

Με τη σέντρα, ο Απόλλωνα βγήκε στην αντεπίθεση, ο Μπίσεσβαρ έβγαλε την μπαλιά από δεξιά και ο Πίττας με ένα εξαιρετικό κατέβασμα έκανε το 3-0, τελειώνοντας το ντέρμπι.

Ο Απόλλωνας, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων έμεινε με δέκα παίκτες, μετά από αποβολή του Μαλεκκίδη, για μαρκάρισμα στον Ακοράν.

Η ταυτότητα του αγώνα:

Απόλλων: Δημητρίου, Πέδρο, Ρομπέρζ, Γιούστε, Γιαννιώττας, Ψύχας (75′ Μαλεκκίδης), Μάρκοβιτς (75′ Σατσιέτι), Ματέι (78′ Μπένσοπ), Πίττας, Μπίσεσβαρ (70′ Ντένις), Ντιγκινί (75′ Νταμπό).

ΑΕΚ: Μολ, Φερνάντεθ, Γκονθάλεθ, Λαφράνς, Ιωάννου, Γκαρσία (77′ Μακρής), Τρουγιόλς (46′ Ακοράν), Σπιρόφσκι (77′ Χάουγκεν), Ναράνχο (65′ Τολεμές), Χέιτλι (85′ Σπόλιαριτς), Τρισκόφσκι.

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»