Καταδικάζουν τα επεισόδια στη Λεμεσό Απόλλων και ΑΕΛ-«Ο αθλητισμός είναι γιορτή»

Με ανακοινώσεις τους οι δύο Λεμεσιανές ομάδες, Απόλλωνας και ΑΕΛ, καταδικάζουν τα επεισόδια που σημειώθηκαν τα τελευταία 24ωρα στη Λεμεσό, καλώντας τους φιλάθλους να επιδείξουν αλληλοσεβασμό.

Συγκεκριμένα σε ανακοίνωση του, το ΔΣ των κυανόλευκων αναφέρει πως ο Απόλλωνας Λεμεσού και το φίλαθλο κοινό του καταδικάζουν με έντονο τρόπο «τα όσα τραγικά γεγονότα βίας έλαβαν χώρα στην πόλη μας τα τελευταία εικοσιτετράωρα».

«Γεγονότα τα οποία ουδεμία θέση έχουν σε μια πόλη η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για τον πολιτισμό, το ήθος και την παιδεία των κατοίκων της», προστίθεται. 

Το ΔΣ του Απόλλωνα καλεί το φίλαθλο κοινό της Λεμεσού να επιδείξει αλληλοσεβασμό και να απολαύσει την ποδοσφαιρική γιορτή της Λεμεσού όπως της αρμόζει.

Στο ίδιο ύφος και η ανακοίνωση της ΑΕΛ Ποδόσφαιρο, η οποία «καταδικάζει τα επεισόδια που έγιναν στην πόλη μας απ’ όπου κι αν προέρχονται, αφού τέτοιες πράξεις το μόνο που πετυχαίνουν είναι να ενισχύουν την επιβολή της κάρτας φιλάθλου στα γήπεδα και να ρίχνουν στο κενό τις όποιες προσπάθειες στις οποίες προβαίνουμε για την κατάργησή της». 

«Ειδικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές της ανθρωπότητας με τις καταστροφές που επέφερε η πανδημία σε όλα τα επίπεδα, με τους τόσους συνανθρώπους μας να δοκιμάζουν την υπομονή τους εξ αιτίας των τεράστιων προβλημάτων επιβίωσης που αντιμετωπίζουν, ενέργειες σαν αυτές μόνο ως ανόητες μπορούν να χαρακτηριστούν», συμπληρώνει η ανακοίνωση. 

Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο καλεί όλους να αντιληφθούν «επιτέλους ότι ο αθλητισμός είναι γιορτή και ειδικά σε τόσο δύσκολες στιγμές της κοινωνίας μας επιβάλλεται η αλληλεγγύη, ο σεβασμός και η αλληλοεκτίμηση». 

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: BINTEO: Έτσι χτύπησαν οι χούλιγκαν στον Εναέριο-Ψάχνουν τους κουκουλοφόρους

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Αποκαλύψεις Τάνκοβιτς για τη φοβερή γκολάρα που έστειλε την Πάφο στον τελικό
Σόκαρε τον Απόλλωνα σε νεκρό χρόνο η Πάφος και πέταξε για τελικό για πρώτη φορά στην ιστορία της
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε μέσω VAR ο Απόλλωνας και το γκολ που έφερε την έκρηξη στις κερκίδες
Το respect του Σπιλέφσκι στους Ομονοιάτες-«Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου»
BINTEO: Με σβηστές μηχανές πήρε την πρόκριση στο τελικό η Ομόνοια και πάει να γράψει ιστορία
BINTEO: Το εντυπωσιακό κορεό που έφτιαξαν οι οπαδοί του Απόλλωνα στο ασφυκτικά γεμάτο Άλφαμεγα
BINTEO: Η τεράστια χαμένη ευκαιρία του Κακουλλή που τους πέρασε όλους στο ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες Απόλλωνα και Πάφου στο κατάμεστο Άλφαμεγα
Αλυσιδωτές εξελίξεις στην Ανόρθωση-Παραιτήθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο
Οι ενδεκάδες Ομόνοιας και Άρη στον επαναληπτικό Κυπέλλου στο ΓΣΠ