Έριξε τριάρα στον Εθνικό και επέστρεψε στις νίκες η ΑΕΚ

Επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε με 3-1 του Εθνικού Άχνας, σε αγώνα που διεξάχθηκε στην Αρένα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA.

Οι Λαρνακείς είχαν καλή παρουσία στο παιχνίδι και πήραν το ζητούμενο, που τους ανέβασε στους 41 βαθμούς, τέσσερις πιο λίγους από την 4η Ανόρθωση.

Στο 19’ η ΑΕΚ πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Τρισκόφκσι, ο οποίος μετά από γύρισμα του Γκονζάλες στο ύψος της περιοχής, ο Τρισκόφκσι έκανε το σουτ και νίκησε τον Μπογκαντίνοφ.

Τρία λεπτά αργότερα, η ομάδα της Άχνας απάντησε άμεσα, αφού στο 22’ ο Μάριος Ηλία έπιασε την κεφαλιά από κοντινό σημείο, σκόραρε και έφερε το παιχνίδι στα ίσα.

Στο 51’ ο Φλοριάν έβαλε και πάλι μπροστά στο σκορ την ΑΕΚ, καθώς μετά από γύρισμα του Ακοράν, ο επιθετικός της ομάδας της Λάρνακας με ένα ωραίο τακουνάκι εντός περιοχής, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Ναράνχο ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, καθώς μετά από λάθος του Μπογκατίνοφ, ο οποίος έχασε τη μπάλα και ακολούθως ο άσος της ΑΕΚ δεν σκυλεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα σε κενή εστία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Σωφρόνης Αυγουστή):  Μολ, Αντωνιάδης (46 Ταντί), Μοϊσόφ, Τρουγιόλς, Ιωάννου (46′ Γκαρσία), Γκονζάλεθ, Σπόλιαριτς (46′ Σούτερντεν), Ναούμ, Ακοράν (79′ Ακοράν), Τρισκόφσκι, Τολμές (Σπιρόφσκι).

Εθνικός (Ηλίας Χαραλάμπους):  Μπογκαντίνοφ, Γκόρουπετς, Ντεϊβίσον, Σάβιτς, Μιγκελίτο, Χριστοφή, Παπαγεωργίου (53′ Ουαλί), Χουντόμπιακ, Ζάκπα, Ντόλεζαλ (67′ Κονέ), Μ.Ηλία (67′ Κοστόφσκι).

Σκόρερ: Τρισκόφσκι 19′, Τολμές 51′, 84′ Ναράνχο / Μ.Ηλία 23′

Κίτρινες: Ακοράν, Μοϊσόφ / –

Αποβολές: Μοϊσόφ 72′ / –

Διαιτητής: Χριστοδούλου Κυριάκος.

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών