«Εγώ θέλω να μείνει το ΑΠΟΕΛ κάτω, για να δει τι σημαίνει ο εξευτελισμός»

Στο τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος κλήθηκε να αναφερθεί ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, ο οποίος εξέφρασε την άποψη του πως ο ΑΠΟΕΛ πρέπει να παραμείνει στο δεύτερο γκρουπ και εκτός εξάδας.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95,0, ο ισχυρός άνδρας των φτεροπόδαρων, δήλωσε ότι η ομάδα του στο πρωτάθλημα πάει καλά και πως τους προβληματίζει ότι δεν βγάζουν λεφτά ως ομάδα.  

«Από τώρα και στο έξης, όλα είναι δύσκολα. Είναι όλα ντέρμπι, αυτό μας έδειξε το πρωτάθλημα. Καμία ομάδα δεν είναι εύκολη. Εμείς είμαστε έτοιμοι. Μας προβληματίζει λίγο το γήπεδο προπονήσεων, όπου προπονούνται 6-7 ομάδες μέσα. Τελειώνει η μία ομάδα, μπαίνει η άλλη. Τώρα, με τις βροχές έχουμε πρόβλημα. Ψάχνουμε να πάμε σε κάποιο άλλο γήπεδο, αλλά δεν βρίσκουμε, διότι όλοι έχουν τις ομάδες τους. Πάμε καλά, μας προβληματίζει το γεγονός ότι βάζουμε λεφτά, χωρίς αντίκρισμα. Απλά, για να μείνει κατηγορία η ομάδα μας. Δεν μας ενοχλεί καθόλου αυτό. Μάθαμε. Βλέπουμε όμως ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και κάποιοι αποφάσισαν να το αλλάξουν».

Ερωτηθείς για την άποψη του Ερμή για την διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, ο Λούκας Φανιέρος είπε «δεν είναι θέμα οι 14, 16 ή 20 ομάδες. Εγώ δεν έχω γήπεδο να παίζω και πηγαίνω δεξιά και αριστερά. Θα πρέπει να ξέρουμε εάν ενδιαφέρονται για το ποδόσφαιρο μας. Και να μην τα αφήνουν όλα στον αυτόματο πιλότο. Δεν έχουμε γήπεδα για να παίζουμε και είναι μεγάλο πρόβλημα. Τώρα, βλέπουμε ότι η ομοσπονδία θα κάνει το γήπεδο της. Και καλά θα κάνει. Όμως θα πρέπει να βάλουμε ένα πλάνο για όλους. Ο Ερμής πήρε μόνο 13 χιλιάδες από τον ΚΟΑ, όλα αυτά τα χρόνια. Δεν πειράζει όμως. Κάνετε πάρτι μόνοι σας».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος ο πρόεδρος του Ερμή, ανέφερε ότι «εγώ θέλω να μείνει το ΑΠΟΕΛ κάτω. Ένα πράγμα στην ζωή, για να καταλάβουν οι μεγάλες ομάδες, θα πρέπει να έρχεται κάτω κάθε λίγο καιρό κάποια μεγάλη ομάδα. Για να δει τι σημαίνει ο εξευτελισμός. Οι ποδοσφαιριστές δεν θα έχουν κίνητρο και πολλά άλλα. Με τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος, προωθούν τις αδιάφορες ομάδες για να στήνουν παιχνίδια. Για αυτό λέω, βάλε στόχους, για να έχεις κάτι να πάρεις»

«Εάν θιχτούν τα συμφέροντα των μεγάλων ομάδων, να είστε σίγουροι ότι θα φέρουν ξένους. Εγώ δεν θέλω, αλλά θα στείλω ένα μήνυμα στους διαιτητές μας. Πρέπει να είναι προσεχτικοί, διότι μας βλέπει ο κόσμος. Μας βλέπει ο κόσμος», κατέληξε ο ισχυρός άνδρας των φτεροπόδαρων για τους ξένους διαιτητές.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια