Βούρκωσε ο Σεραφείμ-«Συγκαταλεγόμαστε στις έξι καλύτερες ομάδες στην Κύπρου»

Συγκινημένος μετά τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας του ήταν ο Κώστας Σεραφείμ, ο οποίος ανέφερε στην κάμερα της Cytavision πως υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση στον Ολυμπιακό και ότι όλοι οι κόποι αυτής της χρονιάς ανταμείφθηκαν με την είσοδο στην εξάδα.

Την ίδια ώρα, μίλησε και για τον Χριστόφορο Τορναρίτη αλλά και τον Γιάννη Πετράκη, χαρακτηρίζοντας τους πρωταγωνιστές της επιτυχίας, αφού όπως είπε αν δεν γινόταν ο σωστός προγραμματισμός το καλοκαίρι, ο Ολυμπιακό ίσως να μην βρισκόταν τώρα στην πρώτη εξάδα.

«Τέλος καλό, όλα καλά. Για εμάς ήταν ένας τελικός. Αποδείχθηκε στο τέλος της ημέρας, καρδιοχτυπήσαμε και κερδίσαμε μια μεγάλη ομάδα. Υπάρχει έντονη συναισθηματική φόρτιση σε όλους μας. Οι κόποι μέσα από τα προβλήματα ανταμειφθήκαν. Ότι θέλουν ας κάνουν οι υπόλοιπες ομάδες. Εμείς είμαστε στην εξάδα. Αξιοποιήσαμε τον κρυφό στόχο που είχαμε την εξάδα. Με περισσότερη ηρεμία συνεχίζουμε. Συγκαταλεγόμαστε στις έξι καλύτερες ομάδες στην Κύπρου. Αξίζει αν είμαστε στην εξάδα. Αποδόθηκε δικαιοσύνη. Η επιτυχία ανήκει σε όλους. Από τον κύριο Τορναρίτη, στους προπονητές που δούλεψαν αλλά και στους προπονητές. Χωρίς τον σωστό προγραμματισμό με τον κύριο Τορναρίτη και τον κύριο Πετράκη, έφτιαξαν αυτή την ομάδα. Αυτοί είναι πρωταγωνιστές Η ποιότητα της ομάδας μας έφερε σε αυτή τη θέση. Δικαιούμαστε να πανηγυρίζουμε. Οι παίκτες θα πάρουν το πριμ τους και συνεχίζουμε Δευτέρα. Ελπίζω να προχωρήσουμε όλο και περισσότερο και στο θεσμό του κυπέλλου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξάστερος ο Τακτακαλλάς, πάτησε την ΑΕΚ και έσβησε τα όνειρα του ΑΠΟΕΛ

Δειτε Επισης

Θέλει να σφραγίσει την πρόκριση στη Σερβία η Πάφος-Τα σίγουρα λεφτά που παίρνει εάν περάσει
Φουλάρουν για την πρόκριση οι κυπριακές ομάδες με €25 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Πίστη Καρσέδο για την πρόκριση-«Εχουμε ωραίες αναμνήσεις  σε αυτό το γήπεδο»
Δεν είναι εφικτές τροποποιήσεις στον τρόπο έκδοσης Κάρτας Φιλάθλου-Η ανακοίνωση του ΚΟΑ
Δέχτηκε επίθεση από Παλαιστίνιο στην Αθήνα ο Μπεν Σιμόν, σύμφωνα με ισραηλινό Μέσο
Αναχωρεί για Σερβία η Πάφος, σφραγίζει την πρόκριση και εξασφαλίζει ομίλους
«Η δουλειά μας δεν είναι να παίζουμε μόνο ποδόσφαιρο, μας κατηγορούσαν ότι δεν είχαμε Κύπριους»
Συμφωνεί με την FIFPRO ο Νεοφυτίδης-«Η FIFA βάζει πάνω από όλα το κέρδος»
Κατάλογος επικίνδυνων αντικειμένων στα γήπεδα-Ανάμεσα τους γυάλινα ποτήρια, εργαλεία και πανό με υβριστικά συνθήματα
Φουλάρουν για τις ρεβάνς οι κυπριακές ομάδες-Αναλυτικά το πρόγραμμα