«Στην υπεραγορά ο ένας θα συναντηθεί με τον άλλο για δευτερόλεπτα, στο γήπεδο για μιάμιση ώρα»

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα κλήθηκε να αναφερθεί ο καθηγητής μικροβιολογίας και μέλος της επιδημιολογικής ομάδας Δρ. Πέτρος Καραγιάννης, ο οποίος ξεκαθάρισε πως δεν έχει παρθεί κάποια απόφαση και δεν έχει συζητηθεί κάτι μέχρι στιγμής. 

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 95.0, o κ. Καραγιάννης δήλωσε ότι όλες οι συζητήσεις είναι σε γενικές γραμμές. Θα συνεχίσουμε να συζητάμε διάφορα σενάρια και από εκεί και πέρα οι αποφάσεις θα παρθούν από το Υπουργικό Συμβούλιο την Πέμπτη.

Ερωτηθείς αν θεωρεί ότι είναι εφικτή η επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα το μέλος της επιδημιολογικής ομάδας είπε ότι «τη δεδομένη στιγμή που έχουμε ακόμα ένα σχετικά υψηλό αριθμό κρουσμάτων, το θεωρώ λίγο επίφοβο. Οι οποιεσδήποτε χαλαρώσεις γίνουν θα πρέπει να γίνουν με προσοχή. Ας κάνουμε υπομονή ακόμα λίγο και αυτό ίσως να είναι δυνατό προς το τέλος του Μάρτη. Δεν το βλέπω να γίνεται την 1η Μαρτίου. Είναι αδύνατο να ανοίξουν όλες οι δραστηριότητες από την 1η Μαρτίου. Στην υπεραγορά ο ένας θα συναντηθεί με τον άλλο για μερικά δευτερόλεπτα. Όταν είσαι στο γήπεδο θα είναι δίπλα από τα ίδια άτομα για πέραν της μιάμιση ώρας. Αντιλαμβάνομαι ότι είναι εξωτερικός χώρος αλλά παίζει ρόλο το πόσο κοντά είναι ο ένας στον άλλο».

Για το αν υπάρχει εισήγηση για παρουσία κόσμου στο 20% της χωρητικότητας των γηπέδων ο κ. Καραγιάννης ανέφερε πως «τουλάχιστον εγώ προσωπικά δεν γνωρίζω κάτι σχετικό. Φαντάζομαι ότι ίσως να συζητηθεί την Τετάρτη εάν έχει πάει στον πρόεδρο αυτή η εισήγηση».

Δειτε Επισης

Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος
Πώς σχολιάζει τις διαφοροποιήσεις στο ρόστερ του ΑΠΟΕΛ ο Τάκης Αντωνίου
Πιστοποιήθηκε με ISO 37001 κατά της δωροδοκίας και της διαφθοράς η Ομόνοια-«Η πρώτη ομάδα στον κόσμο»
Λοϊζίδης: Πηγή έμπνευσης για κάθε νέο Κύπριο ποδοσφαιριστή o Μιχάλης Κωνσταντίνου
Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Μποάκι στη Νόα ο Άρης
Πότε θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του νέου πρωταθλήματος
Νέος αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ ο Θεόδωρος Θεοδούλου
Αποσύρεται από την ενεργό δράση ο Φετφατζίδης-«Στο τέλος μένει ο σεβασμός και η αγάπη του κόσμου»
Επίσημη η συμφωνία της ΑΕΛ με Κρις Παναγιώτου-«Τιμή μου να στέκομαι δίπλα σε ένα τόσο ιστορικό σωματείο»