«Αφού θέλουν να πέσουν τέσσερις ομάδες, να έρθουν τώρα κάτω και να δούμε»

Στην προτίμηση του να δει τον ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο γκρουπ, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι δεν έχει κάτι με τον ΑΠΟΕΛ.

Μιλώντας στον Actrive, ο ισχυρός άνδρας των φτεροπόδαρων δήλωσε ότι «είπα την προτίμηση μου να έρθει στο δεύτερο γκρουπ ο ΑΠΟΕΛ, και ήρθε. Εγώ δεν πάτησα κανένα στον λαιμό, μόνοι τους πατήθηκαν. Πήγαμε να κάνουμε μια κουβέντα, γιατί οι δυνατοί πρέπει να βλέπουν και λίγο τους αδύνατους για να υπάρχει ισορροπία. Από τις μεγάλες ομάδες μόνο η ΑΕΛ και ΑΕΚ μας υποστήριξαν, και τις ευχαριστούμε, έστω και αν αποτύχαμε. Ήταν τεράστιας σημασίας να μην καταστραφούν τέσσερα σωματεία με την διαβάθμιση αλλά δύο. Στο παρών στάδιο τουλάχιστον, με την πανδημία. Τόσα και τόσα αλλάζουν λόγω της πανδημίας, ζήτησε ένα πράγμα η Νέα Σαλαμίνα, που μετά δεν το ακολούθησε όταν είδε ότι δεν γίνεται. Δεν ήθελε να ακολουθήσει τη δεύτερη ιδέα που ήταν να μην πάνε διαβάθμιση κάποιοι απευθείας, που ήταν το σωστό».

Για το αν νιώθει προδομένος ο πρόεδρος των φτεροπόδαρων είπε «δεν νιώθω προδομένος γιατί δεν έδωσα σε κανέναν την ευκαιρία να με προδώσει. Απλά λέω, όταν συμφωνήσαμε κάτι και υπογράψαμε ένα χαρτί, και το στείλαμε στην Ομοσπονδία, ορισμένα Σωματεία μετά χαθήκανε. Δεν τήρησαν όσα συμφωνήσαμε. Είναι δικαίωμα του η ψήφος του καθενός. Και εμένα δικαίωμα μου να πω ελάτε κάτω να δείτε τι γίνεται, αφού δεν ψηφίζετε για το καλό του ποδοσφαίρου. Αυτό δεν είναι κακία».

Ερωτηθείς αν ο Ερμής τα έχει με τον ΑΠΟΕΛ, για τον λόγο ότι ψήφισε εναντίον είπε ότι «ο ΑΠΟΕΛ ήταν μαζί μας όταν υπογράψαμε. Έδωσε υπόσχεση ότι θα μας ακολουθήσει. Για αυτό προχωρήσαμε τις ενέργειες, είχαμε μετρημένα τα «κουκιά» μας. Δεν ζητήσαμε κάτι χωρίς να έχουμε πλειοψηφία. Αν το ξέραμε εξ αρχής δεν θα το ζητούσαμε, αφού θα ξέραμε ότι θα χάσουμε. Δικαίωμα τους να αλλάξουν στάση, και αφού θέλουν να πέσουν τέσσερις ομάδες, να έρθουν κάτω τώρα και να δούμε ποιες είναι οι τέσσερις που θα πέσουν. Απλά τα πράγματα. Δεν έχω τίποτα με το ΑΠΟΕΛ, ούτε ο ΑΠΟΕΛ κάτι μαζί μας. Απλά ήταν λάθος χειρισμός για εμένα, γι’ αυτούς ήταν σωστός».

Δειτε Επισης

Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι
Κούρης και Σπάρτακος διεκδικούν το τρόπαιο του Κυπέλλου Μικρών Κατηγοριών
Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό