Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Τι θα πράξει ο τίγρης με τον… «κάττο»

  27/02/2021 13:16
Τι θα πράξει ο τίγρης με τον… «κάττο»

Τι θα πράξει ο τίγρης με τον… «κάττο»

  27/02/2021 13:16

Αναμφίβολα, η ήττα της ΑΕΚ από την ΑΕΛ στο Τσίρειο στάδιο πλήγωσε ακόμα περισσότερο τον εγωϊσμό της και ψαλίδισε τις ελπίδες για έξοδο της ομάδας στην Ευρώπη, αφού η απόσταση από την τέταρτη θέση παρέμεινε στους δέκα βαθμούς.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ Άντρος Καραπατάκης, είδε την ομάδα του για άλλο ένα παιχνίδι να μην αποδίδει τα αναμενόμενα και είναι σαφώς απογοητευμένος από την εικόνα που βγάζουν στο γήπεδο οι ποδοσφαιριστές του.

Όπως ανέφερε ο προπονητής της ομάδας Σωφρόνης Αυγουστή στη διάσκεψη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, «θα παρθούν κάποιες σοβαρές αποφάσεις από τώρα για την ομάδα. Θα μιλήσω με την διοίκηση και τον Πρόεδρο και θα γίνουν ριζικές αλλαγές. Ξεκάθαρο. Για την δική μου άποψη και τον τρόπο που θέλω να παίζω, θα ενημερώσω την διοίκηση. Η ευθύνη της ήττας είναι δική μου αλλά κάποια πράγματα πρέπει να σταματήσουν σήμερα.»

Το μπαλάκι πλέον, είναι στην διοίκηση και τον Τσάβι Ρόκα, ωστόσο είναι άγνωστο το κατά πόσον θα πληρώσουν μόνο οι ποδοσφαιριστές για τα κακώς κείμενα ή αν θα καταλογιστεί ευθύνη και στον Σωφρόνη Αυγουστή.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας