Πρόβλεψη Φανιέρου για τον τίτλο-«Ευτυχώς δεν θα φύγει ο Σάββας Δαμιανού»

Για την αποτυχία να πάρει τη νίκη στο παιχνίδι με τη Δόξα, τη μάχη της διαβάθμισης, αλλά και εκείνη του τίτλου, μίλησε ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος. 

Μιλώντας στον SuperSport Fm, ο κ. Φανιέρος ανέφερε αρχικά για τον αγώνα απέναντι στη Δόξα, πως «θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Έχουμε αρκετά ακόμη παιχνίδια στην συνέχεια. Για να είμαι ειλικρινής αυτή την στιγμή οι ομάδες που βρίσκονται στον χώρο της διαβάθμισης είναι τα φαβορί για να είμαστε ειλικρινής . Τα έχουμε με την τύχη μας, εκεί που είσαι πολύ κοντά για να κερδίσεις χάνεις τους βαθμούς στο τέλος. Προχωρούμε».

Όσον αφορά τη μάχη του υποβιβασμού, σημείωσε πως «δεν έχω στο μυαλό μου τον υποβιβασμό αλλά η ομοσπονδία πρέπει να διορθώσει κάποια πράγματα που αφορούν την δεύτερη κατηγορία. Πρέπει να μικρύνουν οι διαφορές. Πέφτοντας κατηγορία αρχίζει κάτι καινούργιο και πάλι από την αρχή σε όλα τα επίπεδα. Επειδή σοβάρεψαν τα πράγματα στην Α’ κατηγορία και τα περισσότερα χρήματα πάνε στα ταμεία των μεγάλων ομάδων και εμείς τίποτα. Η ΚΟΠ δεν πρέπει να ξεχνά τις μικρομεσαίες ομάδες διότι για να κυνηγήσουμε τους δικούς μας στόχους χρειάζονται χρήματα για να μην παλεύουμε αποκλειστικά μόνο για την διαβάθμιση».

Για τον προπονητή του Ερμή Νικόλα Μαρτίδη, είπε πως, «αλλάζουμε τον προπονητή όταν δεν πάει καλά από το πόστο του. Στηρίζω τον κ. Μαρτίδη όπως στήριξα και τους προηγούμενους προπονητές. Κάθε προπονητής που παίρνει ευκαιρία στην Α κατηγορία είναι μια ευκαιρία για εμπειρίες. Θεωρώ ότι πρέπει να δίνουμε ευκαιρίες σε Κύπριους προπονητές. Δεν γίνεται να κάνουμε μπάτζετ που δεν μπορούμε να κάνουμε. Οι πρόεδροι των μεγάλων ομάδων κάνουν ένα μπάτζετ εκατομμυρίων και αν φύγουν τότε κάποιοι άλλοι θα ακολουθήσουν και θα βάλουν τα χρήματα. Στις μικρές ομάδες είναι διαφορετικό γιατί αν δεν τα βάλω προσωπικά τα χρήματα τότε δεν προχωρούμε».

Κληθείς να σχολιάσει τη μάχη του τίτλου και το ντέρμπι Ανόρθωση-Απόλλωνας, είπε «η απάντηση μου, είναι ΑΕΛ. Μου αρέσει γιατί παίζει με πάθος με μαγεία μέσα στο γήπεδο. O προπονητής έχει κερδίσει τους παίκτες και παίζουν με πάθος. Δεν με εκπλήσσει να βλέπω Ανόρθωση και Απόλλων αλλά ούτε την δική μου ομάδα. Μου αρέσει και το Παραλίμνι για το πάθος του. Η Ομόνοια δεν με πείθει. Για το  σημερινό ντέρμπι δεν μπορώ να προβλέψω. Πρέπει να καταλάβουν και οι δικοί μου ποδοσφαιριστές ότι πρέπει να έχουν πάθος».

Σε ότι αφορά στο επόμενο παιχνίδι, απέναντι στη Σαλαμίνα, ανέφερε ότι «ευτυχώς δεν θα φύγει ο προπονητής της Σαλαμίνας διότι με μια αλλαγή θα αλλάξουν τα πράγματα. Πάντως ο προπονητής τους είχε αποτελέσματα ενώ οι δικοί μου προπονητές δεν πήραν αποτελέσματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών
Σύσκεψη την Πέμπτη για τον τελικό κυπέλλου-Καθορίζεται ο αριθμός εισιτηρίων και η ώρα