Αντεπιτίθεται στον Απόλλωνα η Ανόρθωση-Απαντά για «σκάσε» και... μονταζιέρες

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ανόρθωση, σε σχέση με τα βίντεο που ανήρτησε ο Απόλλωνας, για το ντέρμπι της περασμένης Δευτέρας, το οποίο είχε πλούσιο τρίτο ημίχρονο.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Αμμοχώστου, αναφέρει πως, «αναγκάζεται όπως τοποθετηθεί, προς αποκατάσταση της αλήθειας σε σχέση με όσα λέγονται και προβάλλονται δημοσίως και αφορούν τον πρόσφατο αγώνα της ομάδας μας με τον Απόλλωνα Λεμεσού».

Σημειώνει εξάλλου ότι «σε ένα παιχνίδι που είδαμε να γίνεται σωστή χρήση του VAR ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη και να μην αλλοιωθεί το αποτέλεσμα, σε αντίθεση με το τι έγινε στο μεταξύ μας παιχνίδι για το β’ γύρο, οι «μονταζιέρες» πήραν φωτιά λες και η αλήθεια είναι δυνατόν ποτέ να τύχει επεξεργασίας ήχου και εικόνας».

Επισημαίνει ακόμα ότι «δεν επιθυμούσαμε να μπούμε στην όποια αντιπαράθεση με τον Απόλλωνα, αντίθετα είχαμε σκοπό να δώσουμε συγχαρητήρια στον ποδοσφαιριστή της ομάδας τους που αποβλήθηκε για τη δημόσια απολογία του, προτού βέβαια τύχει κι αυτή της απαραίτητης… επεξεργασίας. Το γεγονός δε πως επιχειρείται συμψηφισμός άλλων εναέριων μονομαχιών που υπήρξαν στον αγώνα με το σκισμένο κεφάλι και τη ματωμένη φανέλα του Νίκου Καλτσά, απλώς εκθέτει όσους σπαμάρουν την κοινή γνώμη».

Σε ότι αφορά στα «σκάσε» του Τιμόθεου Χριστοφή, η Ανόρθωση αναφέρει πως «για το περιστατικό ανάμεσα στον Τιμόθεο Χριστοφή και τον ποδοσφαιριστή μας Τορνίκε Οκριασβίλι στο τέλος του αγώνα θεωρείται για μας ως μια άτυχη στιγμή πάνω στην ένταση ενός αγώνα που μόλις είχε τελειώσει. Θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν ήταν δείγμα ασέβειας προς τον ποδοσφαιριστή μας. Όμως σαφώς και είναι δείγμα ασέβειας προς την αλήθεια να προσπαθείς ακόμα και αυτό το γεγονός να το παραποιήσεις για σκοπούς δημιουργίας ψευδών εντυπώσεων. Επί του συγκεκριμένου, παραθέτουμε και σχετικό βίντεο».

Μάλιστα αναφέρουν ότι «η φάση του πέναλτι, που δεν υποδείχθηκε ως παράβαση και δόθηκε σωστά με τη χρήση VAR, έγινε στο 72:33 της αναμέτρησης και η εκτέλεση της ποινής στο 78:06. Δηλαδή πεντέμισι λεπτά μετά και με έκπληξη είδαμε το διαιτητή να αφήνει μόλις τέσσερα λεπτά επιπλέον χρόνου. Όσο για το ποιον ευνόησε το γεγονός, οι καθυστερήσεις που γίνονταν επανειλημμένως από ποδοσφαιριστές και τον τερματοφύλακα των αντιπάλων μας σε όλο το δεύτερο μέρος δίνουν την απάντηση σε όποιον είδε το παιχνίδι. Σε καμιά περίπτωση δε θα ανεχθούμε να πέσουμε θύματα προπαγάνδας και προσπάθειας δημιουργίας εντυπώσεων από οποιονδήποτε, κάτι που φέτος και βιώσαμε αλλά και πληρώσαμε μέσα στη σεζόν, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων».

Καταλήγοντας, οι κυανόλευκοι λένε πως «το γεγονός ότι κρατάμε υπεύθυνη στάση, βασισμένη σε θέσεις αρχών και όχι αλά καρτ, και στηρίζουμε το κυπριακό ποδόσφαιρο εκπορεύεται από την ιστορική πορεία του συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου για 110 τόσα χρόνια και σε καμία περίπτωση η στάση αυτή δεν πρέπει να εκλαμβάνεται ως αδυναμία.

Δειτε Επισης

Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι