Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Ζητά διευκρινίσεις από τον Κυριακίδη ο ΑΠΟΕΛ-«Δεν διαφυλάττει την ενότητα»

  03/03/2021 19:42
Ζητά διευκρινίσεις από τον Κυριακίδη ο ΑΠΟΕΛ-«Δεν διαφυλάττει την ενότητα»

Ζητά διευκρινίσεις από τον Κυριακίδη ο ΑΠΟΕΛ-«Δεν διαφυλάττει την ενότητα»

  03/03/2021 19:42

Διευκρινίσεις από τον Θεόδωρο Κυριακίδη, ο οποίος εξήγγειλε υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ, ζητά η εταιρεία.

Με ανακοίνωσή της, αναφέρει πως «ως διοικητικό συμβούλιο χαιρετίζουμε την κάθε εξαγγελία πρόθεσης υποψηφιότητας από οποιονδήποτε μέτοχο».

Σημειώνει εξάλλου ότι «οφείλουμε σεβόμενοι πρώτιστα την ιστορία της ομάδας μας αλλά και την υπόσταση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, να ζητήσουμε από τον κ. Κυριακίδη, ο οποίος εξέφρασε τέτοια πρόθεση, να διευκρινίσει τις κατηγορίες του, σε σχέση με “ενέργειες και αποφάσεις υποθήκευσης”, τις οποίες μάλιστα αποκαλεί ως “αντίθετες με το πνεύμα και την ιστορία του ΑΠΟΕΛ”».

Αν πρόθεση του κ. Κυριακίδη είναι όντως η διαφύλαξη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ του ΑΠΟΕΛ, συνεχίζει η ανακοίνωση, «σίγουρα με αυτό τον τρόπο δεν την διαφυλάττει. Γι' αυτό και οφείλει να ξεκαθαρίσει σε τι αναφέρεται. Ως διοικητικό συμβούλιο απορρίπτουμε τη συγκεκριμένη αναφορά ειδικά σε μια περίοδο όπου ως Σώμα έχουμε ορίσει ακόμα και ανεξάρτητη επιτροπή να συντρέχει έλεγχο μαζί με τον ετήσιο λογιστικό έλεγχο των οικονομικών της εταιρείας».

Καταλήγοντας ο ΑΠΟΕΛ αναφέρει πως «λεπτομέρειες σε σχέση με την έκτακτη Γενική Συνέλευση θα ανακοινωθούν την ερχόμενη βδομάδα».

Υπενθυμίζεται ότι προηγουμένως, ο κ. Κυριακίδης σε ανάρτησή του εξέφρασε την πρόθεσή του για να κατέλθει υποψήφιος.

Αυτούσια η ανακοίνωσή του:

«Φίλες και φίλοι ΑΠΟΕΛίστες,

Με αίσθημα ευθύνης επιθυμώ να ενημερώσω τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ότι προτίθεμαι να κατέλθω ως υποψήφιος για εκλογή στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ και αναλαμβάνω για το σκοπό αυτό να συγκροτήσω συνδυασμό ο οποίος θα ανακοινωθεί στο σύντομο μέλλον.

Επειδή η κατάσταση στο ΑΠΟΕΛ μας έχει φθάσει, ως φαίνεται, στο απροχώρητο τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, καλώ τον κόσμο της ομάδας μας να σταθεί στο πλευρό της νέας αυτής προσπάθειας για να σταματήσει ο κατήφορος στον οποίο οδηγούμαστε.

Συμμεριζόμενος την αντίληψη του κόσμου του ΑΠΟΕΛ ότι ο κύκλος του Πρόδρομου Πετρίδη και του Συμβουλίου του έχει κλείσει, θεωρώ ότι για τη διαφύλαξη της ενότητας στον ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να δοθεί η σκυτάλη σε νέα διοίκηση.

Το μέλλον του ΑΠΟΕΛ μας δεν μπορεί να συνεχίσει να υποθηκεύεται με ενέργειες και αποφάσεις κάθετα αντίθετες με το πνεύμα και την ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να ορθοποδήσει μόνο με τη βοήθεια του κόσμου του και κανενός άλλου.

Θεόδωρος Κυριακίδης»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας