Ζητά διευκρινίσεις από τον Κυριακίδη ο ΑΠΟΕΛ-«Δεν διαφυλάττει την ενότητα»

Διευκρινίσεις από τον Θεόδωρο Κυριακίδη, ο οποίος εξήγγειλε υποψηφιότητα για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΟΕΛ, ζητά η εταιρεία.

Με ανακοίνωσή της, αναφέρει πως «ως διοικητικό συμβούλιο χαιρετίζουμε την κάθε εξαγγελία πρόθεσης υποψηφιότητας από οποιονδήποτε μέτοχο».

Σημειώνει εξάλλου ότι «οφείλουμε σεβόμενοι πρώτιστα την ιστορία της ομάδας μας αλλά και την υπόσταση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, να ζητήσουμε από τον κ. Κυριακίδη, ο οποίος εξέφρασε τέτοια πρόθεση, να διευκρινίσει τις κατηγορίες του, σε σχέση με “ενέργειες και αποφάσεις υποθήκευσης”, τις οποίες μάλιστα αποκαλεί ως “αντίθετες με το πνεύμα και την ιστορία του ΑΠΟΕΛ”».

Αν πρόθεση του κ. Κυριακίδη είναι όντως η διαφύλαξη της ΕΝΟΤΗΤΑΣ του ΑΠΟΕΛ, συνεχίζει η ανακοίνωση, «σίγουρα με αυτό τον τρόπο δεν την διαφυλάττει. Γι' αυτό και οφείλει να ξεκαθαρίσει σε τι αναφέρεται. Ως διοικητικό συμβούλιο απορρίπτουμε τη συγκεκριμένη αναφορά ειδικά σε μια περίοδο όπου ως Σώμα έχουμε ορίσει ακόμα και ανεξάρτητη επιτροπή να συντρέχει έλεγχο μαζί με τον ετήσιο λογιστικό έλεγχο των οικονομικών της εταιρείας».

Καταλήγοντας ο ΑΠΟΕΛ αναφέρει πως «λεπτομέρειες σε σχέση με την έκτακτη Γενική Συνέλευση θα ανακοινωθούν την ερχόμενη βδομάδα».

Υπενθυμίζεται ότι προηγουμένως, ο κ. Κυριακίδης σε ανάρτησή του εξέφρασε την πρόθεσή του για να κατέλθει υποψήφιος.

Αυτούσια η ανακοίνωσή του:

«Φίλες και φίλοι ΑΠΟΕΛίστες,

Με αίσθημα ευθύνης επιθυμώ να ενημερώσω τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ ότι προτίθεμαι να κατέλθω ως υποψήφιος για εκλογή στην επερχόμενη Γενική Συνέλευση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ και αναλαμβάνω για το σκοπό αυτό να συγκροτήσω συνδυασμό ο οποίος θα ανακοινωθεί στο σύντομο μέλλον.

Επειδή η κατάσταση στο ΑΠΟΕΛ μας έχει φθάσει, ως φαίνεται, στο απροχώρητο τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά, καλώ τον κόσμο της ομάδας μας να σταθεί στο πλευρό της νέας αυτής προσπάθειας για να σταματήσει ο κατήφορος στον οποίο οδηγούμαστε.

Συμμεριζόμενος την αντίληψη του κόσμου του ΑΠΟΕΛ ότι ο κύκλος του Πρόδρομου Πετρίδη και του Συμβουλίου του έχει κλείσει, θεωρώ ότι για τη διαφύλαξη της ενότητας στον ΑΠΟΕΛ, θα πρέπει να δοθεί η σκυτάλη σε νέα διοίκηση.

Το μέλλον του ΑΠΟΕΛ μας δεν μπορεί να συνεχίσει να υποθηκεύεται με ενέργειες και αποφάσεις κάθετα αντίθετες με το πνεύμα και την ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Το ΑΠΟΕΛ μπορεί να ορθοποδήσει μόνο με τη βοήθεια του κόσμου του και κανενός άλλου.

Θεόδωρος Κυριακίδης»

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»