Tα έριξε στον κορωνοϊό για την αντιαθλητική συμπεριφορά του ο Τρουγιόλς

Απολογήθηκε στους φιλάθλους του κυπριακού ποδοσφαίρου ο Χουάν Τρουγιόλς, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, για σκληρό μαρκάρισμα στον Μηνά Αντωνίου και φτύσιμο στον Νταβόρ Ζντραβκόφσκι και έριξε τα τερτίπια του στον κορωνοϊό.

Σε ανάρτησή του, ο Τρουγιόλς αναφέρει πως «με τις πιο κάτω λέξεις, θέλω να απολογηθώ σε όλους τους φιλάθλους του κυπριακού ποδοσφαίρου, ειδικά σε αυτούς της ΑΕΚ, για την συμπεριφορά μου. Κατανοώ απόλυτα ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΛ η κίνηση μου ήταν απόλυτα ακατάλληλη και εναντίον της σωστής αθλητικής συμπεριφορά. Η κίνηση μου αυτή ήταν κάτω από την ψηλή πίεση του αγώνα, αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι δικαιολογία. Θα ήθελα επίσης να απολογηθώ στα νέα παιδιά που θέλουν να γίνουν ποδοσφαιριστές, καθώς η κίνηση μου δεν ήταν μοντέλο σωστής συμπεριφοράς επαγγελματία ποδοσφαιριστή».

Σημειώνει εξάλλου ότι «τα τελευταία 5 χρόνια που βρίσκομαι στην ΑΕΚ δεν συμπεριφέρθηκε ακατάλληλα και ήμουν σωστός. Η δύσκολη σεζόν και οι σκληρές συνθήκες με τον κορωνοϊό με επηρέασαν ψυχολογικά. Δυστυχώς δεν συμπεριφέρθηκα καλά και υπόσχομαι πως δεν θα επαναλάβω παρόμοιες κινήσεις στο μέλλον.

Καταλήγοντας σημειώνει ότι «θα ήθελα ξανά να απολογηθώ σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ για το λάθος μου. Καταλαβαίνω πως η συμπεριφορά μου δεν ήταν σωστή και από τώρα θα είμαι το σωστό παράδειγμα και θα συμπεριφέρομαι σωστά. Η ΑΕΚ είναι η οικογένεια μου, είμαι περήφανος που ανήκω σε αυτήν και πάντα θα δίνω το καλύτερο ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Δειτε Επισης

Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές
Επιπλέον ποινή από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι
Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος