Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Tα έριξε στον κορωνοϊό για την αντιαθλητική συμπεριφορά του ο Τρουγιόλς

  04/03/2021 12:53
Tα έριξε στον κορωνοϊό για την αντιαθλητική συμπεριφορά του ο Τρουγιόλς

Tα έριξε στον κορωνοϊό για την αντιαθλητική συμπεριφορά του ο Τρουγιόλς

  04/03/2021 12:53

Απολογήθηκε στους φιλάθλους του κυπριακού ποδοσφαίρου ο Χουάν Τρουγιόλς, ο οποίος αποβλήθηκε στον αγώνα απέναντι στην ΑΕΛ, για σκληρό μαρκάρισμα στον Μηνά Αντωνίου και φτύσιμο στον Νταβόρ Ζντραβκόφσκι και έριξε τα τερτίπια του στον κορωνοϊό.

Σε ανάρτησή του, ο Τρουγιόλς αναφέρει πως «με τις πιο κάτω λέξεις, θέλω να απολογηθώ σε όλους τους φιλάθλους του κυπριακού ποδοσφαίρου, ειδικά σε αυτούς της ΑΕΚ, για την συμπεριφορά μου. Κατανοώ απόλυτα ότι στο παιχνίδι με την ΑΕΛ η κίνηση μου ήταν απόλυτα ακατάλληλη και εναντίον της σωστής αθλητικής συμπεριφορά. Η κίνηση μου αυτή ήταν κάτω από την ψηλή πίεση του αγώνα, αλλά σίγουρα αυτό δεν είναι δικαιολογία. Θα ήθελα επίσης να απολογηθώ στα νέα παιδιά που θέλουν να γίνουν ποδοσφαιριστές, καθώς η κίνηση μου δεν ήταν μοντέλο σωστής συμπεριφοράς επαγγελματία ποδοσφαιριστή».

Σημειώνει εξάλλου ότι «τα τελευταία 5 χρόνια που βρίσκομαι στην ΑΕΚ δεν συμπεριφέρθηκε ακατάλληλα και ήμουν σωστός. Η δύσκολη σεζόν και οι σκληρές συνθήκες με τον κορωνοϊό με επηρέασαν ψυχολογικά. Δυστυχώς δεν συμπεριφέρθηκα καλά και υπόσχομαι πως δεν θα επαναλάβω παρόμοιες κινήσεις στο μέλλον.

Καταλήγοντας σημειώνει ότι «θα ήθελα ξανά να απολογηθώ σε όλη την οικογένεια της ΑΕΚ για το λάθος μου. Καταλαβαίνω πως η συμπεριφορά μου δεν ήταν σωστή και από τώρα θα είμαι το σωστό παράδειγμα και θα συμπεριφέρομαι σωστά. Η ΑΕΚ είναι η οικογένεια μου, είμαι περήφανος που ανήκω σε αυτήν και πάντα θα δίνω το καλύτερο ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας