Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

«Λειτουργώ το έργο που έχω αναλάβει ανιδιοτελώς και ανεξάρτητα»

  04/03/2021 12:59
«Λειτουργώ το έργο που έχω αναλάβει ανιδιοτελώς και ανεξάρτητα»

«Λειτουργώ το έργο που έχω αναλάβει ανιδιοτελώς και ανεξάρτητα»

  04/03/2021 12:59

Για τις πληροφορίες γύρω από το όνομά του και σχετίζονται με τον ΑΠΟΕΛ, πήρε θέση ο Γιάννης Δημητρίου, ο οποίος ανέλαβε τον έλεγχο των οικονομικών, της ομάδας της Λευκωσίας.

Σε ανάρτησή του, αναφέρει πως «ξεκαθαρίζω ότι έχω αναλάβει μια εργασία που αποσκοπεί μεταξύ άλλων, στην επαλήθευση και επικαιροποίηση της τωρινής οικονομικής κατάστασης της εταιρείας με σκοπό την εκπόνηση μελέτης βιωσιμότητας με χρονικό ορίζοντα την επόμενη πενταετία».

Σημείωσε επίσης πως «από αυτή θα προκύψει κατηγοριοποίηση των υποχρεώσεων της εταιρείας και εισηγήσεις σε σχέση με τρόπους χρηματοδότησης της. Παράλληλος σκοπός είναι και η ετοιμασία εισηγήσεων και απόψεων σε σχέση με την ορθότερη λειτουργία της εταιρείας έτσι ώστε να δύναται να ενσωματωθούν στο Καταστατικό και στους Εσωτερικούς Κανονισμούς της εταιρείας».

Επισήμανε εξάλλου πως «λειτουργώ το έργο που έχω αναλάβει ανιδιοτελώς και ανεξάρτητα. Για αυτό θα παρακαλέσω όλα τα ΜΜΕ που συνδέουν το όνομα μου με οποιονδήποτε υποψήφιο συνδυασμό, να σταματήσουν να το κάνουν γιατί κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Εμένα με ενδιαφέρει αποκλειστικά το καλό του ΑΠΟΕΛ και δεν εποφθαλμιώ σε καμία διοικητική θέση».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας