Πέμπτη, 15 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Η συνάντηση Αυγουστή-Καραπατάκη και επίσκεψη των οπαδών στην προπόνηση

  07/03/2021 21:12
Η συνάντηση Αυγουστή-Καραπατάκη και επίσκεψη των οπαδών στην προπόνηση

Η συνάντηση Αυγουστή-Καραπατάκη και επίσκεψη των οπαδών στην προπόνηση

  07/03/2021 21:12

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Ολυμπιακό, παρουσιάστηκε ο τεχνικός της ΑΕΚ, Σωφρόνης Αυγουστή στη συνέντευξη Τύπου.

«Σιγουρά όσοι είδαν το παιχνίδι το απόλαυσαν υπήρχε καλός ρυθμός, πολλές ευκαιρίες, ευτυχώς στο τέλος πήραμε μια σημαντική νίκη και βλέπουμε τη συνέχεια. Αυτό θέλουμε να παίζουμε με πάθος, καλό τρέξιμο, φάσεις, διάθεση και να ικανοποιούμε τον κόσμο μας. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό», είπε και συνέχισε για τα θέματα σχεδιασμού. Περιμένουμε όταν έρθει και ο Τσάβι να συζητήσουμε από κοντά. Αυτή την στιγμή θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Ο προγραμματισμός δεν σταματάει ποτέ. Υπάρχει επικοινωνία με τον Τσάβι. Πρέπει όμως να έρθει στην Κύπρο για να τα συζητήσουμε όλα από κοντά».

Για την επίσκεψη των οπαδών στην προπόνηση ο Κύπριος τεχνικός είπε «είμαι 25 χρόνια σε αυτό τον χώρο όταν θα έρθουν οι οπαδοί στην προπόνηση σίγουρα κάτι κάνουμε λάθος στο γήπεδο. Είμαστε υπόχρεοι να τους δώσουμε χαρά».

Για την συνάντηση με τον πρόεδρο Καραπατάκη ο τεχνικός της ΑΕΚ ανέφερε ότι «είναι καλό να γίνονται αυτές οι συναντήσεις. Είναι για να λύνουμε κάποια αρνητικά θέματα. Έχει πιάσει τόπο η συνάντηση και είπαμε τις απόψεις μας και οι δύο. Είδαμε θετικό πρόσωπο στην ομάδα».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας