«Όταν έγινε η απόκρουση του Χιώτη, ήμουν κάτι όπως ο Μπολτ στο τρέξιμο»

Στην ιστορική πρόκριση επί της Λυών, που οδήγησε τον ΑΠΟΕΛ στους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ, αναφέρθηκε ο παλαίμαχος άσος του ΑΠΟΕΛ και νυν προπονητής, Μαρίνος Σατσιάς, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

«Η πιο ιστορική στιγμή του ΑΠΟΕΛ. Πιστεύω ότι κάναμε ένα θαύμα. Γράψαμε ιστορία και θα μείνει εκεί για να το θυμούνται για πάντα. Είναι αλήθεια, διότι όταν πετυχαίνεις την πρόκριση, δεν φαντάζεσαι το μεγαλείο αυτού του επιτεύγματος. Όταν περνούν τα χρόνια όμως και κοιτάζεις πίσω, αντιλαμβάνεσαι το μέγεθος της επιτυχίας. Κάναμε κάτι το ανεπανάληπτο και δεν ήταν τυχαίο. Με την καθοδήγηση του προπονητή, όλα κυλούσαν ρολόι και πετύχαμε αυτό τον άθλο. Θυμάμαι το κάθε λεπτό. Την στιγμή των πέναλτι, ήμασταν όλοι σε πλήρη αγωνία και αγκαλιασμένοι. Πολύ άγχος και όταν έγινε η απόκριση του Χιώτη, δεν ξέρω πως έφτασα εκεί. Ήμουν κάτι όπως ο Μπολτ στο τρέξιμο. Δεν πιστεύαμε στα ματιά μας».

Για τον Σάββα Πουρσαϊτιδη και τη βελτίωση του ΑΠΟΕΛ, ο Μαρίνος Σατσιάς είπε ότι «το πιο σημαντικό είναι η ομάδα να ανακάμψει και να βρει τον δρόμο της. Είναι αρκετά δύσκολη χρονιά, για τον οποιοδήποτε προπονητή. Ο Σάββας έχει αποκτήσει την εμπειρία τόσα χρόνια στο ποδόσφαιρο. Ήταν και στα αποδυτήρια του ΑΠΟΕΛ και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Τώρα, είναι το παιχνίδι της Τετάρτης, που πρέπει η ομάδα να παρουσιαστεί αλλαγμένη για να πάρει την πρόκριση και να διεκδικήσει το κύπελλο. Διότι, δεν τελειώνει τίποτα με μία πρόκριση επί της Ομόνοιας. Η ομάδα είναι πολύ βελτιωμένη. Αλλά, με το υφιστάμενο ρόστερ που έχει η ομάδα, δεν είναι εύκολο να παίρνει αποτέλεσμα και να αποδίδει καλά. Δεν είναι εύκολο. Το πρόβλημα δεν είναι τώρα, αλλά είναι από την αρχή της σεζόν. Με τις αλλαγές των προπονητών, η ομάδα ποτέ δεν ήταν η ίδια. Ο κάθε προπονητής θέλει τον χρόνο του για να περάσει την φιλοσοφία του. Θα πρέπει να περάσει και στους παίκτες ότι το ΑΠΟΕΛ πρέπει να κερδίζει, διότι και η ισοπαλία είναι αποτυχία. Είναι δύσκολο, διότι δεν υπάρχει ο χρόνος». 

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς