«Όταν δεν χάνεις, τότε δείχνεις πως είσαι μια πολύ καλή ομάδα»

Για το ντέρμπι Ομόνοια-Ανόρθωση, τον Φαμπιάνο, αλλά και τη μάχη του τίτλου μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Άκης Ιωακείμ. 

Σε δηλώσεις του στον Σπορ ΦΜ, o κ. Ιωακείμ ανέφερε αρχικά για το ντέρμπι πως «ήταν δίκαιο αποτέλεσμα, και οι δύο ομάδες είχαν τις ευκαιρίες τους. Φαβορί για πρωτάθλημα θεωρώ πως είναι η Ομόνοια. Και είναι το πρώτο φαβορί με βάση όσα μας έδειξε. Υπάρχει και η ΑΕΛ, ο Απόλλωνας, αλλά και η Ανόρθωση σε μεταγενέστερο στάδιο. Με αυτές τις τελευταίες εμφανίσεις της Ομόνοιας, όταν δεν χάνεις, τότε δείχνεις πως είσαι μια πολύ καλή ομάδα. Η Ομόνοια είχε το δικαίωμα και για ένα ισόπαλο αποτέλεσμα, δεν το είχε όμως η Ανόρθωση».

Σε ότι αφορά τις επιδόσεις του Φαμπιάνο, αλλά και του αήττητου, σημείωσε ότι «είσαι ομάδα φουλ για πρωτάθλημα με τόσα θετικά σερί. Για να πάρει μια ομάδα πρωτάθλημα, θα πρέπει να έχει την καλύτερη άμυνα. Η Ομόνοια μπορεί να το καταφέρει αυτό. Δεν θυμάμαι ένα τόσο καλό τερματοφύλακα στην Ομόνοια τα τελευταία χρόνια, εμπνέει εμπιστοσύνη και ασφάλεια στους συμπαίκτες του. Είναι πολύ τυχερή η Ομόνοια που διαθέτει τον Φαμπιάνο».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ανέφερε ότι «θα έρθουν και τα γκολ, η Ομόνοια έχει ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν. Συνιστώ στον κόσμο της Ομόνοιας υπομονή, διότι η ομάδα είναι σε ένα πολύ καλό σημείο. Είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα, μετά την είσοδο σε ευρωπαϊκό όμιλο».

Έπλεξε παράλληλα το εγκώμιο του Χένινγκ Μπεργκ. «Ο κάθε προπονητής κάνει αυτό που βλέπει στην προπόνηση. Ο Μπεργκ έχει αποδείξει πως είναι πολύ καλός προπονητής. Όλο αυτό με τους παίκτες που δεν παίζουν, έχει κουράσει λίγο».

Δειτε Επισης

Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία
Κυπελλούχος για τέταρτη φορά στην ιστορία του ο ΑΠΟΕΛ Κ19
Καταργεί το πρόγραμμα «Άτλας» η Ανόρθωση-Έκκληση προς κατόχους καρτών διαρκείας για προπληρωμή
Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ