Δευτέρα, 27 Ιουνίου, 2022 | Επικοινωνία
trans gif

«Yπήρξε κίνηση στο red button, αλλά κάποιοι προσπαθούν να το υποτιμήσουν»

  08/03/2021 15:17
«Yπήρξε κίνηση στο red button, αλλά κάποιοι προσπαθούν να το υποτιμήσουν»

«Yπήρξε κίνηση στο red button, αλλά κάποιοι προσπαθούν να το υποτιμήσουν»

  08/03/2021 15:17

Έντονος στις τοποθετήσεις του ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΠ, Σπύρος Νεοφυτίδης, για τη διαχείριση του red button, από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον κ. Νεοφυτίδη, ο οποίος μίλησε στον SuperSport Fm, «το red button λειτουργεί μια χαρά, το θέμα είναι η αστυνομία τι κάνει. Δεν είναι πλέον στα δικά μας χέρια να κάνουμε κάτι άλλο. Όλα είναι πάνω στον αυτόματο πιλότο. Ο κος Δημητρίου πρέπει να βγει να μας πει αν λειτουργεί το γραφείο που δημιουργήθηκε για αυτόν τον σκοπό. Τα σωματεία και οι ποδοσφαιριστές έχουν μείνει εκτεθειμένοι ιδιαίτερά στην Β’ κατηγορία. Εμείς προμηθευτήκαμε κι άλλους κωδικούς για τα μέλη μας τώρα το μπάχαλο δημιουργήθηκε και με την αλλαγή που έγινε από την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού. Έχει χρόνια που κρατάει αυτή η κατάσταση και απ’ οτι φαίνεται η Πολιτεία δεν μπορεί να προστατέψει τους πολίτες της».

Σημείωσε εξάλλου πως «φαίνεται ότι υπήρξε κίνηση στο red button αλλά κάποιοι φαίνεται προσπαθούν να το υποτιμήσουν γιατί δεν ξέρουν πως να το χρησιμοποιήσουν προς όφελος τους. Όπως φαίνεται κάποια θέλουν να βγάλουν την ουρά τους απ’ έξω. Πρέπει να βρουν οι αρμόδιοι τον τρόπο να επιλύσουν τα προβλήματα και να προχωρήσουν κάποιες υποθέσεις».

Επισήμανε εξάλλου πως, «θα πρέπει να ξεκινήσει η Επίλεκτη κατηγορία και να βρεθεί λύση ποιοι θα ανεβούν κατηγορία και το μόνο σίγουρο που διαφαίνεται είναι ότι 16 του μήνα θα ξεκινήσουν, με την νέα χαλάρωση των μέτρων».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας