Η απίστευτη σύμπτωση στα παιχνίδια Ομόνοιας και Ανόρθωσης-Τα δραματικά φινάλε

Μια απίστευτη σύμπτωση καταγράφεται στα παιχνίδια μεταξύ Ανόρθωσης και Ομόνοιας, τα τελευταία δύο χρόνια, αφού με εξαίρεση το 3-0 του δεύτερου γύρου στο φετινό πρωτάθλημα και του δεύτερου γύρου στο περσινό πρωτάθλημα, οι υπόλοιποι αγώνες είχαν επεισοδιακό τέλος.

Συγκεκριμένα, σε τρία παιχνίδια, πέντε παίκτες έχασαν έξι ευκαιρίες στα τελευταία λεπτά  για ν’ αλλάξουν το ρου της ιστορίας.

Στο περσινό παιχνίδι, για τον πρώτο γύρο, ο Μίχαλ Ντούρις, βρέθηκε σε θέση βολής στο 88ο λεπτό, αλλά αστόχησε από πλεονεκτική θέση, να χαρίσει στην Ανόρθωση τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Στο ίδιο παιχνίδι, στο τελευταίο λεπτό, ήταν η σειρά της Ομόνοιας, να χάσει μεγάλη ευκαιρία για να πετύχει το γκολ, όταν το σουτ του Ζόρντι Γκόμεθ, εξουδετερώθηκε δύσκολα από τον Λόρια.

Στον πρώτο γύρο, στο φετινό πρωτάθλημα, η Ανόρθωση έχασε δύο ευκαιρίες, για να πετύχει το γκολ που θα της έδινε τη νίκη. Στο 81’ ο Μαρκάσα έπιασε ένα πολύ δυνατό σουτ, με τον Φαμπιάνο να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ, ενώ στο 93ο λεπτό, ο Χριστοφή μόνος τους απέναντι στον Φαμπιάνο, έστειλε την μπάλα στα… περιστέρια.

Ίδια κατάληξη είχε και το παιχνίδι για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος, αφού ο Χουσμπάουερ στο 91’ από θέση βολής, βρήκε στόχο, αλλά ο Φαμπιάνο είπε όχι, ενώ ίδια ήταν η κατάληξη στο σουτ του Παπουλή στο 93’, το οποίο εξουδετέρωσε ο Λόρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής