ΒΙΝΤΕΟ: Έσπασε το αήττητο της ΑΕΛ και έκλεισε το μάτι στον τίτλο η Ομόνοια

Τεράστια νίκη, με ανατροπή, πέτυχε η Ομόνοια επί της ΑΕΛ στο Τσίρειο στάδιο, με σκορ 1-2 και αποσπάστηκε από τους διώκτες της, στη μάχη του τίτλου. 

Οι πράσινοι σκόραραν με τους Λοΐζου στο 25' και Τσέποβιτς στο 45', γυρίζοντας το παιχνίδι. Η ΑΕΛ είχε προηγηθεί μόλις στο τρίτο λεπτό με τον Τεσέιρα. Με τη νίκη της, η Ομόνοια ανέβηκε στους 63 βαθμούς, ενώ η ΑΕΛ έμεινε στους 59'.

Το προφίλ του αγώνα:

Φοβερό γκολ με το καλησπέρα, πέτυχε η ΑΕΛ, με δράστη τον Τεσέιρα στο 4ο λεπτό.

Μετά από μελέ στην περιοχή της Ομόνοιας, η μπάλα έφτασε στον Τεσέιρα, ο οποίος με βολ πλανέ, έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Φαμπιάνο.

Στο 16', η Ομόνοια σκόραρε με τον Μάρκο Τσέποβιτς, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ.

Ο Ασάντε πήρε την μπάλα από τον Λοΐζου και με τη σειρά του τροφοδότησε τον Τσέποβιτς, που βρήκε δίκτυα, όμως όπως υπέδειξε ο βοηθός, ο Ασάντε ήταν σε θέση οφσάιντ.

Στο 25ο λεπτό του αγώνα, η Ομόνοια έφερε το παιχνίδι στα ίσα, με τον νεαρό Λοΐζου.

Ο Κούσουλος ήταν αυτός που έδωσε την πάσα στον Λοΐζου, ο οποίος αφού χόρεψε την άμυνα της ΑΕΛ, έπιασε ένα δυνατό σουτ, στέλνοντας στην μπάλα στα δίκτυα του Βοζίνια, που δεν μπόρεσε να κάνει κάτι.

Στο 45ο λεπτό, η Ομόνοια γύρισε το παιχνίδι με πέναλτι του Τσέποβιτς.

Ο Ζόρντι Γκόμεθ εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα κτύπησε στο χέρι του Ντανίλο και έφυγε έξω. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, έδειξε παίζεται, όμως το VAR εξέτασε τη φάση και κάλεσε τον Βασίλη Δημητρίου να την εξετάσει ξανά.

Τότε, ο Δημητρίου, αφού μελέτησε τη φάση αρκετές φορές, έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Τσέποβιτς να στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα για το 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΛ προσπάθησε να πιέσει, για να ισοφαρίσει, όμως δεν κατάφερε στις ελάχιστες ευκαιρίες που είχε να σκοράρει.

Στο τέλος του αγώνα, ο Μίχαλ Ντούρις και ο Ντόνις Αβντιγιάι, συνεπλάκησαν, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να τους αποβάλει από τον αγώνα.

H ταυτότητα του αγώνα:

ΑΕΛ: Βοζίνια, Αντωνίου, Τεϊσέιρα, Πάντιτς, Έουλερ (64′ Σάντος), Μεντόγεβιτς (64′ Mεντόγεβιτς), Ζντραφκόφσκι (83′ Αβραάμ), Nτανίλο, Γεωργίου (64′ Αβντιγιάι), Τόρες (83′ Μπάμπιτς), Μαέ

Ομόνοια: Φαμπιάνο, Σέχου, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λέτσγιακς, Κούσουλος, Γκόμεθ, Λοΐζου (87′ Μποτεάκ), Τιάγκο (77′ Τζιωνής), Ασάντε (77′ Ασάντε), Τσέποβιτς (77′ Ντούρις)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής