Κέρκεζ: Από τα Χριστούγεννα και μετά δεν είχαμε ρεπό, αλλά εμείς δεν κλαίμε

Στο γεγονός πως η ΑΕΛ από τα Χριστούγεννα αγνίζεται σχεδόν κάθε τρεις ημέρες, στάθηκε ο Ντούσαν Κέρκεζ, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Νέα Σαλαμίνα.

«Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την πρόκριση και στη Σαλαμίνα για τη νίκη. Για εμάς ήταν πολύ πολύ σημαντικό να προκριθούμε. Είναι η τρίτη σερί χρονιά που είμαστε στα ημιτελικά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για αυτό. Μπορεί να μην κάναμε καλό παιχνίδι σήμερα αλλά οι παίκτες μου ήταν σοβαροί, από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είχαμε στο κεφάλι μας μόνο την πρόκριση. Δεν ήταν εύκολο, τρεις μέρες μετά την ήττα στο πρωτάθλημα να έρθουμε εδώ. Κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα, με δύσκολη έδρα, σίγουρα θα είχαμε δύσκολο βράδυ. Αλήθεια είμαι πολύ χαρούμενος για την πρόκριση. Κάποιες φορές δεν πρέπει να παίζεις φανταστικό ποδόσφαιρο, το πιο σημαντικό είναι να προκριθείς. Συνεχίζουμε, δεν έχουμε μέρες να κάτσουμε, έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Ανόρθωση».

Σε ερώτηση για τις πολλές αλλαγές που πραγματοποίησε στην ενδεκάδα της ομάδας του, είπε ότι «δεν είχα στο μυαλό μου την Ανόρθωση. Έκανα πολλές αλλαγές για να φρεσκάρω την ομάδα, να δώσω ανάσες. Δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε τρεις μέρες. Από τα Χριστούγεννα και μετά μόνο εμείς και η Καρμιώτισσα δεν είχαμε ρεπό, όπως άλλες ομάδες που είχαν 4-5 μέρες να κάτσουν, αλλά εμείς δεν κλαίμε. Εμείς είμαστε έτοιμοι να παίζουμε κάθε τρεις μέρες. Σίγουρα είναι πολύ σημαντικό το παιχνίδι με την Ανόρθωση. Έχουμε εφτά παιχνίδια και σίγουρα αν κερδίσουμε θα μας βοηθήσει, αλλά παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα και στην έδρα της είναι δύσκολο. Εμείς θα πάμε να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε και θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος. Έχει ακόμα εφτά παιχνίδια στο πρωτάθλημα και τρία στο κύπελλο, θέλουμε να πάμε μέχρι το τέλος. Είναι δύσκολη η συνέχεια. Μέχρι τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την ομάδα μου αλλά πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια