«Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Φαμπιάνο και γίνονται συζητήσεις με την ΑΕΚ»

Το ενδιαφέρον της ΑΕΚ Αθηνών για τον τερματοφύλακας της Ομόνοιας, Φαμπιάνο Ριμπέιρο, επιβεβαίωσε ο ατζέντης του Γκασπάρ Φρέιρε.

Συγκεκριμένα, ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου άσου, σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα sdna.gr της Ελλάδας, ανέφερε ότι γίνονται επαφές ανάμεσα στην πλευρά του κήπερ και την ελληνικής ομάδας.

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

Ο εκπρόσωπος του Βραζιλιάνου τερματοφύλακα της Ομόνοιας, Γκασπάρ Φρέιρε, επιβεβαιώνει το ανοιχτό κανάλι και τις επαφές με την Ένωση με φόντο το καλοκαιρινό παζάρι.

Η απόκτηση ενός τερματοφύλακα το προσεχές καλοκαίρι, όλα δείχνουν πως έχει ωριμάσει στο μυαλό των ανθρώπων της ΑΕΚ.

Και παρά το γεγονός πως μέχρι να ανοίξει το επόμενο μεταγραφικό παζάρι υπάρχει ακόμα δρόμος, οι «κιτρινόμαυροι» κάνουν την προεργασία τους σε αυτό το τάιμινγκ κι εν μέσω της φετινής αγωνιστικής περιόδου που τείνει προς την κορύφωσή της με την διεξαγωγή των πλέι οφ και τους ημιτελικούς του Κυπέλλου.

Ο Φαμπιάνο της Ομόνοιας είναι ένας κίπερ που απασχόλησε την Ένωση και στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και διερευνήθηκε η προοπτική της απόκτησής του από την Ομόνοια.

Ωστόσο το έδαφος δεν αποδείχτηκε τότε πρόσφορο για την μετακόμιση του 33χρονου πορτιέρε στα Σπάτα.

Βλέπετε, στην προκειμένη περίπτωση δεν έχουμε να κάνουμε απλά με τον βασικό τερματοφύλακα των «τριφυλλοφόρων», αλλά τον MVP της Ομόνοιας και τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή του κυπριακού πρωταθλήματος για το 2020, σύμφωνα με την πρόσφατη ψηφοφορία της Ένωσης Αθλητικογράφων Κύπρου

Ο Φαμπιάνο (1,97 μέτρα το ύψος του) αγωνίζεται από τον Οκτώβριο του 2019 στην Ομόνοια, το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του΄22, ενώ πιο παλιά αγωνίστηκε σε Πόρτο και Φενέρμπαχτσέ και διαθέτει παραστάσεις από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (Champions League – Europa League).

Έχει κατακτήσει στην ποδοσφαιρική του καριέρα δύο πρωταθλήματα με την Πόρτο (2012-13, 2017-18) και ένα με τη βραζιλιάνικη Σάο Πάολο (2006-07).

 

Διαθέτει ευρωπαϊκές εμπειρίες υψηλού επιπέδου, αφού αγωνίστηκε με τη φανέλα της Φενέρμπαχτσε και της Πόρτο σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ.

Δεδομένου πως το καλοκαίρι που έρχεται μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του με την Ομόνοια, είναι μια καλή ευκαιρία για την κυπριακή ομάδα να «εξαργυρώσει» τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με την…περήφανη πώλησή του από την στιγμή φυσικά που δεχτεί μια πρόταση που θα ικανοποιεί τα «θέλω» της.

Μια φορά, στην ΑΕΚ μάλλον δεν έχουν ξεχάσει τον Φαμπιάνο και διερευνούν για δεύτερη φορά (μετά την πρώτη κρούση τον περασμένο Γενάρη) την προοπτική της μεταξύ τους συνεργασίας.

Το SDNA επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του Βραζιλιάνου κίπερ, Γκασπάρ Φρέιρε και στο ερώτημα μας αν είναι αλήθεια πως εξακολουθεί να υπάρχει ενδιαφέρον της ΑΕΚ και γίνονται συζητήσεις έκανε το εξής λακωνικό σχόλιο:

«Ναι είναι αλήθεια, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Φαμπιάνο και γίνονται συζητήσεις με την ΑΕΚ».

Κάτι που σημαίνει πως σύμφωνα με τα λεγόμενα του μάνατζερ του Φαμπιάνο, στην Ένωση δεν έκαναν delete τον 33χρονο κίπερ της Ομόνοιας μετά το τέλος της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, αλλά εξακολουθούν να τον διατηρούν αποθηκευμένο στην ατζέντα τους εν όψει καλοκαιριού και να «σκαλίζουν» το ενδεχόμενο της μεταξύ τους συνεργασίας

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής