Τοποθετείται για το σχόλιο του περί αυτόματου πιλότου στην Ανόρθωση ο Στεργίδης

Τοποθετείται για το σχόλιο του περί «αυτόματου πιλότου» στην Ανόρθωση, το πρώην μέλος της ομάδας της Αμμοχώστου, Μιχάλης Στεργίδης, ο οποίος με ανάρτηση του στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζει ότι  δεν είχε την πρόθεση να θίξει την αξιοπρέπεια κανενός.

Όπως αναφέρει ο κ. Στεργίδης, «θέλω να διευκρινίσω ότι το σχόλιο μου για «τον αυτόματο πιλότο» (η απόφαση) ήταν προέκταση της αναφοράς μου για τον αν θα ανανεωθεί η όχι το συμβόλαιο του Τ. Κετσπάγια που για αυτό είναι καθ' όλα ευθύνη και δικαίωμα του Δ. Συμβουλίου. Δεν ήταν πρόθεση να θίξω την αξιοπρέπεια κανενός, όπως δεν δέχομαι κάτι ανάλογο για εμένα.

Επιπρόσθετα, το πρώην μέλος της ομάδας της Αμμοχώστου, αναφέρει ότι «γνωρίζοντας όμως λεπτομέρειες αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε το Δ.Σ. για το θέμα αυτό επικαλέσθηκα (μεταφορικά) τον «αυτόματο πιλότο» να δώσει λύση που κατά τεκμήριο είναι σωστός και ασφαλής. Αν δεν έγινα κατανοητός ή δεν το διατύπωσα ορθά, απολογούμαι. Το ίδιο ισχύει και για τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. που κάποιων δεν ξέρουμε το όνομα και για κανένα τα καθήκοντά του. Και σε αυτούς εκφράζω την λύπη μου, αν τους έθιξε το σχόλιο μου. Σαν επίλογο θα έλεγα στον πρόεδρο, αλλά και φίλο μου Ευγένιο Χαμπουλλά ότι τα υπονοούμενα για το πρόσωπο μου τον προσβάλλουν παρά να με αγγίζουν».

Παράλληλα, ο κ. Στεργίδης τονίζει ότι δεν θα δώσει συνέχεια στην αντιπαράθεση, «ευχόμενος επιτυχία στο έργο του που θα είναι και δική μου χαρά.

Υ.Σ.: Θα του έλεγα και όχι μόνον του ίδιου να ακούσει ολόκληρη την φωνητική μου συνέντευξη στο ΣΠΟΡ FM 95.0 και θα… είναι και δική μου χαρά».

Υπενθυμίζεται ότι, χθες, η Ανόρθωση σε μακροσκελή ανακοίνωση της απάντησε στον κ. Στεργίδη, αναφέροντας πως «μετά λύπης μας αναγκαζόμαστε να προβούμε σε αυτή την τοποθέτηση αφού για ορισμένους φαίνεται πως η διαφύλαξη της ενότητας είναι έννοια αφηρημένη που συστέλλεται και διαστέλλεται κατά το πως τους βολεύει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Στην αντεπίθεση η Ανόρθωση-Απαντά σε Στεργίδη, σιγή ιχθύος για Κετσπάγια

Δειτε Επισης

Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ