Τιμούρ: Μην υποτιμήσετε τη Γεωργία, θα παλέψει η Ελλάδα για τη 2η θέση

Στον αγώνα της ερχόμενης Τετάρτης, μεταξύ της Ελλάδας και της Γεωργίας στην Τούμπα, αναφέρθηκε ο τεχνικός της Ανόρθωσης, Τιμούρ Κετσπάγια, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην ελλαδική ιστοσελίδα sdna.gr,

«Η Γεωργία διαθέτει ένα αξιόμαχο σύνολο, έναν καινούργιο προπονητή (Γουίλι Σανιόλ) και πολλούς νέους και νεαρούς παίκτες στο ρόστερ της. Είδαμε πως στο παιχνίδι της πρεμιέρας έβαλε δύσκολα στη Σουηδία. Προσωπικά μου άρεσε η εικόνα που έβγαλε η Γεωργία μέσα στο γήπεδο. Δημιούργησε ευκαιρίες κι αν είχε λίγη περισσότερη ευστοχία στην τελική προσπάθεια, θα μπορούσε εύκολα να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας», ανέφερε ο 53χρονος κόουτς.

Επιπλέον τεχνικός της Κυρίας δήλωσε ότι «δεν θα έλεγα πως η Γεωργία είναι μια φουλ επιθετική ομάδα. Δίνει έμφαση στο αμυντικό κομμάτι, παίζει οργανωμένα και ψάχνει την ευκαιρία να κάνει την ζημιά στην επίθεση. Δεν θα ξεχώριζα κάποιο συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή της. Όπως ανέφερα στο ρόστερ της υπάρχουν πολλοί νεαροί παίκτες που έχουν δίψα να διακριθούν και διαθέτουν καλές προοπτικές εξέλιξης».

Σε ερώτηση για το τι θα πρέπει να προσέξουν περισσότερο οι Έλληνες διεθνείς, εν όψει του μεταξύ τους αγώνα στην Τούμπα, είπε ότι «σίγουρα δεν θα πρέπει να υποτιμήσει η ελληνική ομάδα την Γεωργία. Θα πρέπει να δει σοβαρά το παιχνίδι για να μην πάθει ζημιά. Η Εθνική Ελλάδας για μια ακόμα φορά με μια φάση έκανε ένα γκολ και πήρε αποτέλεσμα (γέλια). Έτσι όπως είδα τη Σουηδία στο παιχνίδι της πρεμιέρας με την Γεωργία, η ελληνική ομάδα μπορεί να παλέψει για τη δεύτερη θέση με την Γεωργία».

Δειτε Επισης

Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ