Με φάρο την πρώτη εμφάνιση, θέλει να δώσει συνέχεια κόντρα στην Κροατία η Εθνική

Έτοιμη για τον δεύτερο της αγώνα είναι η Εθνική Κύπρου, που τίθεται αντιμέτωπη με την Κροατία για τη δεύτερη αγωνιστική του 8ου προκριματικού ομίλου του Μουντιάλ 2022. Οι διεθνείς μας ποδοσφαιριστές, προπονήθηκαν χθες στο HNK Rijeka Stadium και είναι πλέον πανέτοιμοι για ακόμη μια καλή εμφάνιση, όπως την προχθεσινή με τη Σλοβακία στην πρεμιέρα των ομίλων της διοργάνωσης. 

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είχε ένα πολύ καλό ξεκίνημα, καθώς παρουσιάστηκε με πολύ καλή μεσοαμυντική οργάνωση στον αγώνα με τη Σλοβακία και στο τέλος θα μπορούσε να φθάσει μάλιστα και σε νικηφόρο αποτέλεσμα. Ο τερματοφύλακας της Σλοβακίας σε δυο περιπτώσεις από ισάριθμες κεφαλιές του Πίττα απέκρουσε σωτήρια και κράτησε το μηδέν παθητικό. 

Το ξεκίνημα της Εθνικής μας στην πρεμιέρα του Νίκου Κωστένογλου, μόνο θετικό μπορεί να χαρακτηρίζεται, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η πρώτη συμμετοχή του Κωνσταντίνου Σωτηρίου, αδελφού του Πιέρου, ο οποίος είχε μια πολύ καλή παρουσία.

Γενικά, η Εθνική μας με πολύ καλή οργάνωση, με διάθεση και με υπομονή, κατάφερε έστω και στα τελικά στάδια του αγώνα να δημιουργήσει τις σημαντικές ευκαιρίες που θα μπορούσαν μάλιστα να μας χαρίσουν τους βαθμούς της νίκης. Αναντίρρητα, η καλή αγωνιστική παρουσία αλλά και η διάθεση, σε αυτό το δύσκολο ομολογουμένως ξεκίνημα, δημιουργούν ελπίδες για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Παράλληλα, εκτός από τον αγώνα της Εθνικής μας με τη Σλοβακία (0-0), η πρεμιέρα κατέγραψε νίκη για τη Σλοβενία επί της Κροατίας με 1-0 και εκτός έδρας επικράτηση της Ρωσίας επί της Μάλτας με 3-1. Στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής σήμερα, πέραν από τον αγώνα της Εθνικής μας ομάδας, θα διεξαχθούν οι αγώνες Ρωσία - Σλοβενία και Σλοβακία - Μάλτα.

Η βαθμολογική εικόνα του 8ου ομίλου:

«Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής έχουν μεγάλη επιθυμία και δίψα για διακρίσεις με την Εθνική. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας που τώρα αρχίζει με σοβαρότητα και ταπεινότητα. Μας περιμένουν δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια σε διάστημα λίγων ημερών. Θα πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε σωματικά και πνευματικά», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του Ομοσπονδιακού τεχνικού, Νίκου Κωστένογλου πρόσφατα, που αποδεικνύει την κατάσταση και τη σοβαρότητα που επικρατεί στις τάξεις της Εθνικής μας ομάδας.

Δειτε Επισης

Στην αντεπίθεση η ΑΕΚ-«Αν εγκριθεί το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, θα αντιδράσουμε με ένταση»
Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ