Πλάνο με αλλαγές για την Εθνική-Ψάχνει την πρώτη νίκη στον όμιλο της

Την πρώτη της νίκη στα προκριματικά για το μουντιάλ του 2022, ψάχνει η Εθνική μας, απέναντι στη Σλοβενία, το βράδυ της Τρίτης στο ΓΣΠ.

Οι διεθνείς μας, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι σε Σλοβακία και Κροατία, στους δύο προηγούμενους αγώνες, από τους οποίους αποκόμισαν ένα βαθμό, θέλουν να πετύχουν την πρώτη τους νίκη, απέναντι σε ένα αντίπαλο, που δεν αποτελεί φόβητρο για την Κύπρο.

Ο Νίκος Κωστένογλου, θέλει να βρει τη φόρμουλα για να λύσει το επιθετικό πρόβλημα, αφού σε δύο αγώνες η Κύπρος είναι άσφαιρη, γεγονός που προβληματίζει τον Κύπριο τεχνικό.

Ο Κωστένογλου δοκίμασε στον πρώτο αγώνα σχήμα με τον Πιέρο Σωτηρίου στην κορυφή της επίθεσης και στον δεύτερο, με τον Μάριο Ηλία, ωστόσο η Κύπρος δεν βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίκτυα. Ως εκ τούτου, το πιθανότερο, είναι ο έμπειρος Σωτηρίου, να κουβαλήσει την ευθύνη του σκοραρίσματος στις πλάτες του, αφού έχει μεγαλύτερες εμπειρίες από τον ελπιδοφόρο Μάριο Ηλία.

Σίγουρα, ο πήχης σε σύγκριση με τας προηγούμενα δύο παιχνίδια είναι χαμηλότερος, όμως σε καμία περίπτωση η Εθνική δεν είναι φαβορί, απέναντι στη Σλοβενία.

Πάντως, εάν οι διεθνείς μας παρουσιαστούν όπως απέναντι σε Σλοβακία και Κροατία, δεν έχουν τίποτα να φοβηθούν και πολλά να κερδίσουν.

Σημειώνεται ότι μετά την αποχώρηση του τερματοφύλακα Δημήτρη Δημητρίου, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της χρονιάς, τη θέση του πήρε ο Ανδρέας Παρασκευά της Δόξας. Ως εκ τούτου, κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί κατά πάσα πιθανότητα ο Νεόφυτος Μιχαήλ, ενώ στην άμυνα θα παίξουν οι Λαΐφης και Κωνσταντίνος Σωτηρίου. Στο αριστερό άκρο θα είναι ο Νικόλας Ιωάννου και στο δεξί ο Μηνάς Αντωνίου.

Στο κέντρο, δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία του αρχηγού Κωστάκη Αρτυματά και του Ιωάννη Κούσουλου, ενώ ρόλο δεκαριού αναμένεται να αναλάβει ο Φώτης Παπουλής.

Στην επίθεση, η τριάδα θα απαρτίζεται κατά πάσα πιθανότητα από τους Ιωάννη Πίττα, Λοΐζο Λοΐζου και Πιέρο Σωτηρίου.

Από την άλλη, η Σλοβενία, έχει μαζέψει μέχρι στιγμής τρεις βαθμούς σε δύο αγώνες και ευελπιστεί ότι θα περάσει το εμπόδιο της Εθνικής μας, για να πλησιάσει την κορυφή.

Οι Σλοβένοι κέρδισαν στον πρώτο αγώνα την Κροατία με 1-0, ένα αποτέλεσμα που προκάλεσε έκπληξη, ενώ στο δεύτερο παιχνίδι έχασαν από τη Ρωσία με 2-1, με αποτέλεσμα να δεχθούν την πρώτη τους ήττα στον όμιλο.

Οι Σλοβένοι θα παίξουν με τον Όμπλακ στο τέρμα, τους Στογιάνοβιτς, Μπλάζιτς, Μέβγια και Μπάλκοβετς στην άμυνα. Τους Μπιγιόλ, Λόβριτς και Κορτιτς στο κέντρο, ενώ στην επίθεση θα είναι οι Ίλισιτς, Σπόραρ και Μπόχαρ.

Ο αγώνας θα αρχίσει στις 19:00 και9 θα μεταδίδεται από το κρατικό κανάλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ