Δικαιωμένος ο Μαργκάσα μετά την απόφαση-«Αν ήθελα να πάρω λεφτά, θα το έκανα»

Δικαιωμένος νιώθει ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Ρενάτο Μαργκάσα, μετά την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, ο οποίος ανέφερε πως το σημαντικότερο για τον ίδιο ήταν το ξεκαθάρισμα του ονόματος του.

Μιλώντας στον Super Sport FM, ο κυπροποιημένος άσος τόνισε ότι αν ήθελε να πάρει λεφτά θα το έκανε, αφού για μήνες ήταν απλήρωτος, ενώ όπως υποστήριξες έχασε πολλά λεφτά από την Ομόνοια. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δικαιώθηκε από το Δικαστήριο Λευκωσίας ο Μαργκάσα-Πληρώνει τα σπασμένα ο προπονητής

«Ευχαριστώ τον ΠΑΣΠ που ήταν δίπλα μου. Ήθελα να προχωρήσω για να ξεκαθαρίσω τα πάντα και να ξέρουν όλοι. Πρέπει να σταματήσουν οι κουβέντες του καφενέ και του facebook. Είναι μια σημαντική δικαίωση για μένα. Ευτυχώς είχα τους γύρο μου που με βοήθησαν. Και η Σαλαμίνα με εμπιστεύτηκε και κατάφερα ξανά να έρθω σε μεγάλη ομάδα και μέσα στο γήπεδο φαίνεται τι παίκτης είμαι και έξω ξέρουν τι άνθρωπος είμαι. Δεν ήταν θέμα αποζημίωσης. Το πιο σημαντικό για μένα ήταν το ξεκαθάρισμα του ονόματος μου. Πάνω από ποδοσφαιριστής είμαι άνθρωπος. Αυτοί που με ήξεραν γνώριζαν πως δεν υπάρχει 1% για το όνομα μου. Δεν θα έκανα κάτι στην Ομόνοια».

Για την απόφαση του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ο Μαργκάσα δήλωσε ότι «νιώθω πολύ καλά, δικαιώθηκα. Εγώ ήμουν εφτά χρόνια στην Ομόνοια. Αν ήθελα να πάρω λεφτά θα το έκανα. Κάποιους μήνες ήμουν απλήρωτος και έχασα πολλά λεφτά για να είμαι στην Ομόνοια. Είχα το χαμηλότερο συμβόλαιο αλλά έμεινα εκεί για τον κόσμο. Ήταν άδικη στιγμή για μένα».

Επιπλέον, ο άσος της Ανόρθωσης πρόσθεσε ότι «είναι εύκολο να δυσφημίζεις κάποιον ποδοσφαιριστή γιατί είναι αυτός που μπαίνει στο γήπεδο. Δεν μπορούμε να αφήνουμε να λένε τέτοια πράγματα για εμάς και να μας κάνουν πόλεμο. Πρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία, δεν μπορεί να λέει ο καθένας ότι θέλει. Θέλω να είμαι παράδειγμα για τους ποδοσφαιριστές να μην φοβούνται κανέναν και να ζητούν βοήθεια από τον ΠΑΣΠ. Ήταν δύσκολο να μπαίνω στο γήπεδο και να ακούω ψέματα, ήταν δύσκολο πάρα πολύ. Μόλις έμαθα πως δικαιώθηκα, πανηγύριζα. Αυτό ήταν το σημαντικό».

Δειτε Επισης

Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής