Πράσινο φως Πογιατζή σε Σαββίδη για πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών Παπασταύρου

Πράσινο φως άναψε ο νέος πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας Χάρης Πογιατζής, στον Χάρη Σαββίδη, για πλήρη διερεύνηση των καταγγελιών του Σταύρου Παπασταύρου. 

Σε ανακοίνωσή του, ο κ. Πογιατζής, αναφέρει ότι «σας πληροφορούμε ότι, κατά τη χθεσινή συνεδρία της Επιτροπής, συζητήθηκε το θέμα και λήφθηκε σχετική απόφαση. Συγκεκριμένα, μελετώντας όλα τα δεδομένα κατόπιν της ενημέρωσης που είχε τύχει η Επιτροπή τόσο από τον τέως Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Α. Παπαχαραλάμπους, όσο και από εσάς και, έχοντας υπ’ όψιν τις πρόνοιες της σχετικής νομοθεσίας, θεωρούμε ότι, έχει ήδη αρχίσει η διερεύνηση της πιο πάνω υπόθεσης με εσάς ως Ερευνώντα Λειτουργό, πριν η παρούσα Επιτροπή αναλάβει καθήκοντα».

Σημειώνει ότι «η μέχρι σήμερα πορεία της έρευνας, καθώς και το περιεχόμενο της, είναι άγνωστα στην Επιτροπή και οποιαδήποτε απαίτηση μας για σχετική πληροφόρηση, θα ήταν παρέμβαση στο έργο του Ερευνώντος Λειτουργού».

Η κατάληξή μας, αναφέρει ο κ. Πογιατζής, «δεδομένης και της εκφρασθείσας προθυμίας σας όπως συνεχίσετε ως Ερευνών Λειτουργός στην εν λόγω υπόθεση είναι όπως, η διερεύνηση της, συνεχίσει και συμπληρωθεί από εσάς. Επίσης, δεν θεωρούμε ότι υπάρχει κώλυμα στη συνέχιση της διερεύνησης από εσάς, λόγω της αλλαγής στη σύνθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού. Το εύρος της διερεύνησης, θα περιορίζεται στα θέματα που καλύπτουν οι καταγγελίες του κ. Παπασταύρου».

Επισημαίνει ότι «αναμένουμε ότι η έρευνα θα συνεχιστεί και το Πόρισμα θα υποβληθεί εντός εύλογου χρονικού διαστήματος και ιδιαίτερα σε συνθήκες εχεμύθειας, όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία. Παρακαλούμε όπως έχουμε την απάντηση σας μέχρι 3 Απριλίου, 2021, το αργότερο».

 

Δειτε Επισης

Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου