Πυρετώδεις διεργασίες στον προγραμματισμό του ΑΠΟΕΛ-Το Μάιο η Γενική Συνέλευση

Για τους τραυματίες, τον προγραμματισμό και τη γενική συνέλευση, τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος.

Μιλώντας στον Σπορ ΦΜ, o κ. Πετεβίνος αναφέρθηκε αρχικά στους διεθνείς, λέγοντας πως, «δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμη ο Νουχίου με τον Ουζόχο. Αναμένουμε σήμερα να έχουμε μια πλήρη αντίληψη όλων των δεδομένων.»

Σε ότι αφορά το παιχνίδι απέναντι στη Σαλαμίνα, σημείωσε ότι «μπαίνουμε σε ένα κύκλο αγώνων που είναι συνεχόμενοι και πάρα πολύ σημαντικοί, κυρίως οι αγώνες κυπέλλου. Θα γίνει και η ανάλογη διαχείριση, θα δούμε πως θα διαχειριστεί ο προπονητής μας το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα όπως και επόμενο γιατί από τη νέα βδομάδα η σκέψη μας θα είναι στο κύπελλο».

Για το κατά πόσον θα οριστούν ξένοι διαιτητές στον ημιτελικό με την Ανόρθωση, είπε πως, «δεν μας έχει μεταφερθεί κάτι ως δεδομένο. Θα μάθουμε σήμερα εάν θα έχουμε κάθοδο ξένων. Από τη στιγμή που θα ισχύσει για αυτή την αγωνιστική, αντιλαμβάνομαι ότι θα ισχύσει για όλες τις αγωνιστικές και όλες τις διοργανώσεις».

Όσον αφορά τον  προγραμματισμό, υπέδειξε πως «ο κ. Πουρσαϊτίδης είναι σε συνεχή επικοινωνία με τη διοίκηση για τον προγραμματισμό. Τα δεδομένα τα γνωρίζει από την πρώτη μέρα που ήρθε. Και οι αγώνες πρωταθλήματος είναι ευκαιρίες για τον προπονητή να αξιολογεί παίκτες» και είπε αναφερόμενος στην εγχώρια αγορά ότι «σαφώς μας ενδιαφέρει η εγχώρια αγορά γιατί είναι παίκτες που μπορείς να τους αξιολογήσεις άμεσα».

Για τη Γενική Συνέλευση, είπε ότι «σκοπός είναι να γίνει η ΓΣ με φυσική παρουσία. Έχουμε αναφέρει και επίσημα ότι όποτε αυτό γίνει εφικτό, θα υπάρξει άμεσα ο ορισμός της. Υπάρχει και η ετήσια ΓΣ που υποχρεωτικά θα γίνει μέσα στον Μάιο. Αν προκύψει οποιαδήποτε ευκαιρία προηγουμένως, θα οριστεί άμεσα η Γενική Συνέλευση.»

Δειτε Επισης

ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος