Προσγειωμένος ο Πετράκης-«Δεν μου αρέσει να λέω κάτι όταν δεν μπορώ να το ζήσω»

Προσγειωμένος παρουσιάστηκε ο τεχνικός του Απόλλωνας, Γιάννης Πετράκης, μετά τη σπουδαία νίκη της ομάδας του επί της Ομόνοιας. 

«Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες. Πετύχαμε μια πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα. Είναι δίκαιη η νίκη. Είχαμε τις ευκαιρίες για να βάλουμε τέρμα, ενώ δεχθήκαμε 2 επιθέσεις. Θεωρώ πως δίκαια κερδίσαμε και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε πιο νωρίς. Έχουμε πέντε τελικούς και βλέπουμε το επόμενο παιχνίδι. Μένουμε συγκεντρωμένοι, ξεχνούμε το σημερινό και βλέπουμε την επόμενη αναμέτρηση».

Για το πάθος που έβγαλε η ομάδα: «Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού πιέσαμε και τις φάσεις που δημιουργήσαμε ήταν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Και από τον άξονα και από τα πλάγια. Έχουμε ικανότητα και είναι σημαντικό που δημιουργήσαμε πολλές προϋποθέσεις απέναντι στην κορυφαία άμυνα του πρωταθλήματος και αυτό δείχνει ποιότητα. Έχουμε όμως ακόμη περιθώρια βελτίωσης».

Για τη δυναμική που παίρνει ο Απόλλωνας: «Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι και η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει. Εγώ έχω την αυτοπεποίθηση και σε αυτό χτίζω και στα καλά και στα κακά. Πρέπει να διαχειριστούμε καλά τη νίκη. Αν για μια στιγμή πάρουν τα μυαλά μας αέρα δεν θα είναι καλό. Γι’ αυτό είπα από την αρχή για εμένα τέλος».

Για τους οπαδούς: «Δεν μου αρέσει να λέω κάτι όταν δεν μπορώ να το ζήσω. Ξέρω ότι νοιάζεται και αγωνιά ο κόσμο. Θέλω να τους ευχαριστήσω ιδιαίτερα για χθες που ήρθαν στην προπόνηση. Θα είναι σπουδαίο να είμαστε όλοι εκεί».

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
BINTEO: Η ανάλυση πίσω από την φωτοβολίδα του Τάνκοβιτς που ξέρανε τον Απόλλωνα-Στα 35 μέτρα με 85 χλμ
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς