Κυριακή, 11 Απριλίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Μπεν Σαχάρ: Σε διαφορετικό επίπεδο ομάδας από την υπόλοιπη Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ

  07/04/2021 13:17
Μπεν Σαχάρ: Σε διαφορετικό επίπεδο ομάδας από την υπόλοιπη Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ

Μπεν Σαχάρ: Σε διαφορετικό επίπεδο ομάδας από την υπόλοιπη Κύπρο ο ΑΠΟΕΛ

  07/04/2021 13:17

Για τις συνθήκες που συνάντησε στον ΑΠΟΕΛ, αλλά και για τις διαφορές της Κύπρου με το Ισραήλ μίλησε ο επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων, Μπεν Σαχάρ, σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του.

«Δεν είναι σύνηθες που αγωνιζόμαστε στο δεύτερο γκρουπ. Ένας σύλλογος σαν τον ΑΠΟΕΛ πάντα παλεύει για να είναι ψηλά στη βαθμολογία. Ακόμα κι έτσι όμως, το να είσαι μέλος ενός τόσο μεγάλου συλλόγου αποτελεί μια εμπειρία. Κάθε χρόνο φιλοδοξούν να βρίσκονται είτε στους ομίλους του Γιουρόπα είτε του Τσάμπιονς Λιγκ. Οι συνθήκες εδώ είναι φανταστικές».

Για τις διαφορές επιπέδου με το Ισραήλ ο επιθετικός των γαλαζοκιτρίνων είπε ότι «ας μιλήσουμε με τίτλους και αριθμούς. Πριν δυο βδομάδες είδα την κατάταξη του ΑΠΟΕΛ όπου είναι ανάμεσα στις 50 μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Υπάρχουν φιλοδοξίες για να είναι ο σύλλογος κάθε χρόνο στο Τσάμπιονς ή στο Γιουρόπα Λιγκ. Είχα πει ότι είναι διαφορετικό επίπεδο ομάδας από την υπόλοιπη Κύπρο. Υπάρχουν δωμάτια αποκατάστασης, πισίνες και συνθήκες που ακόμη ούτε στο Ισραήλ δεν υπάρχουν».

Για τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, ο Μπεν Σαχάρα ανέφερε πως «δυστυχώς δεν υπάρχει κόσμος στα γήπεδα. Δεν είναι όπως το Ισραήλ, όπου πάει ο κόσμος στο γήπεδο. Εδώ το πηγαίνουν σιγά σιγά. Δεν υπάρχει lockdown και ήδη ξεκίνησαν να ανοίγουν τα εστιατόρια. Τα σχολεία, τα νηπιαγωγεία και τα καταστήματα είναι ανοικτά, αλλά νομίζω χρειάζεται ακόμα χρόνος για την επιστροφή στην κανονικότητα».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας