«Μας ενόχλησε η δήλωση του Πουρσαϊτίδη, η Σαλαμίνα δεν ζήτησε να παίξει χαλαρά»

Για τη δύσκολη βαθμολογική θέση που βρίσκεται η Νέα Σαλαμίνα, αλλά και για τη δήλωση του Σάββα Πουρσαϊτίδη, η οποία τον ενόχλησε, μίλησε ο πρόεδρος της Νέας Σαλαμίνας, Θουκής Θουκιδίδης.

Όπως ανέφερε στον SuperSport Fm για τη βαθμολογική κατάσταση της ομάδας, «μετά από μία σειρά αποτυχημένων αποτελεσμάτων, βρισκόμαστε σε δύσκολη θέση βαθμολογικά. Η ομάδα είχε μία καλή αγωνιστική διάθεση στο τελευταίο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ. Δεν πήραμε όμως βαθμολογικό κέρδος. Στα πόδια μας είναι είτε η επιτυχία, είτε η αποτυχία. Πάμε στο επόμενο παιχνίδι για να κάνουμε το καλύτερο. Τα πράγματα είναι δύσκολα, αλλά απλά. Θα πάμε στη Λευκωσία για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, τους τρεις βαθμούς δηλαδή».

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, είπε πως «είχαμε τις απουσίες στην επιθετική γραμμή στα τελευταία δύο παιχνίδια. Όμως ο προπονητής μας, με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτει, προσπαθεί για το καλύτερο. Ελπίζουμε μέχρι το παιχνίδι της Παρασκευής να έχουν ξεπεραστεί και κάποια προβλήματα με τους τραυματίες και να τους έχει στη διάθεσή του».

Σε σχέση με τη δήλωση του Σάββα Πουρσαϊτίδη ότι είναι επαγγελματίας, είπε πως «μας ενόχλησε η δήλωση του Σάββα Πουρσαϊτίδη, γιατί η επίσημη Νέα Σαλαμίνα δηλώνει πως δεν ζήτησε από κανέναν να παίξει χαλαρά. Μιλήσαμε μαζί με τον προπονητή του ΑΠΟΕΛ και θεωρούμε το θέμα λήξαν. Πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί στο τι λέμε. Αν κάποιος πει κάτι από την κερκίδα, δεν πρέπει κανείς να παρασύρεται από δηλώσεις φιλάθλων και να βγαίνουν αρνητικά υπονοούμενα. Το θέμα ξεκαθάρισε με την επαφή μας με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη».

Δειτε Επισης

Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου