Το σχόλιο του Αντωνίου για το πλάνο του ΑΠΟΕΛ και οι... παίκτες της τελευταίας σειράς

Στο σχήμα και το πλάνο που εφαρμόζει ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης, αναφέρθηκε ο πρώην προπονητής και παλαίμαχος άσος των γαλαζοκιτρίνων, Τάκης Αντωνίου.

Μιλώντας στον Active ο κ. Αντωνίου δήλωσε ότι Ελλαδίτης προπονητής, «κάνει τα αυτονόητα. Έδωσε ένα συγκεκριμένο σχήμα και πλάνο στην ομάδα, οι παίκτες σίγουρα δεν είναι οι καλύτεροι που είχε ποτέ ο ΑΠΟΕΛ, αλλά σίγουρα δεν είναι και παίκτες οι οποίοι είναι της τελευταίας σειράς, όπως παρουσιάζονταν προτού έρθει ο Σάββας στον ΑΠΟΕΛ.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε πως «σουλούπωσε την ομάδα, εφάρμοσε συγκεκριμένο πλάνο που το αντιλαμβάνονται και το υπηρετούν οι παίκτες με αποτέλεσμα να έρχονται θετικά αποτελέσματα. Όμως, σίγουρα ακόμα και τώρα με το ποδόσφαιρο που παίζει δεν είναι αυτήν την ομάδα που θέλουν να βλέπουν οι ΑΠΟΕΛίστες».

Παράλληλα, ο κ. Αντωνίου τόνισε ότι στον ΑΠΟΕΛ, «πρέπει να δημιουργηθούν οι βάσεις για να μπορέσει η ομάδα με τις σωστές προσθήκες να προοδεύσει του χρόνου και να γίνει ξανά μια από τις πιο δυνατές ομάδες του πρωταθλήματος».

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές για την 6η αγωνιστική της Β φάσης του πρωταθλήματος
Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»
Επίσημη καταγγελία από την Ομόνοια για την «εισβολή» στην μπουτίκ της
Ταξίδι 24 ωρών στο Λονδίνο πραγματοποίησε ο Πρόδρομος Πετρίδης
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που μέλη της Θύρας 9 παίρνουν με το «έτσι θέλω» εισιτήρια-«Τρομοκράτησαν το προσωπικό»
Κλήση για προπονήσεις Εθνικής Κορασίδων Κ-17
Τρίτη του Πάσχα η συνέχεια στον Α' όμιλο για τη Cyprus League by Stoiximan
Έπονται εξελίξεις για το γήπεδο στην Πάφο Fc-«Είμαστε κοντά σε λύση»
Δεύτερη σερί νίκη για τις Apollon Ladies στο League Cup, θέση στον τελικό
Διπλή ποινή για τον ΑΠΟΕΛ και πρόστιμο στον Γιάννη Αναστασίου