BINTEO: Κέρδισε την Ένωση και πάει φορτσάτος στον... τελικό με Ανόρθωση ο ΑΠΟΕΛ

Άλλη μια νίκη πέτυχε ο ΑΠΟΕΛ, στο δεύτερο γκρούπ του πρωταθλήματος, επικρατώντας αυτή τη φορά της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στο ΓΣΠ, με σκορ 1-0.

Για τους γαλαζοκίτρινους, σκόραρε ο Γαβριήλ στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης. Με τη νίκη του, ο ΑΠΟΕΛ έφθασε τους 46 βαθμούς και άνοιξε τη διαφορά από την όγδοη θέση, ενώ η Ένωση έμεινε στους 27 και την πρότελευταία θέση.

Το προφίλ του αγώνα:

Καλύτερα ξεκίνησε το παιχνίδι ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος έβαλε πίεση στην Ένωση και έψαξε νωρίς το γκολ που θα έλυνε τα πόδια των ποδοσφαιριστών του. 

Σε μια υποδειγματική αντεπίθεση στο 16ο λεπτό, κατάφερε να σκοράρει, με τον Γαβριήλ.

Μετά από μακρινή μπαλιά, ο Σαχάρ έπιασε την κεφαλιά, στέλνοντάς τη μπάλα στα πόδια του Γαβριήλ, ο οποίος ντρίμπλαρε τον προσωπικό του αντίπαλο και έστειλε την μπάλα στα δίκτυα του Γκατσέφσκι.

Μετά το γκολ του, ο ΑΠΟΕΛ συνέχισε να πιέζει την Ένωση και στο 20ο λεπτό είχε δοκάρι, σε κεφαλιά του Μπεν Σαχάρ. Με την πάροδο του χρόνου, οι βυσσινί ανέβασαν στροφές και έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, όμως δεν κατάφεραν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Σίλβα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΑΠΟΕΛ ήταν και πάλι καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έχασε αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσει το δείκτη του σκορ, ενώ η Ένωση είχε τις δικές της ευκαιρίες για να ισοφαρίσει. Μεγαλύτερες στιγμές του δεύτερου σαρανταπενταλέπτου, το δοκάρι του Ντένιγκ στο 69ο λεπτό της αναμέτρησης και το δοκάρι του Ζαχίντ στο 90ο λεπτό.

Η ταυτότητα του αγώνα:

ΑΠΟΕΛ: Σίλβα, Αποστολάκης, Σιέλης, Ζόρζε, Ντίας, Γουίλερ, Ντε Βινσέντι (89' Σαμπάλα), Γαβριήλ (79′ Ζαχίντ), Κλωναρίδης (67′ Νούχιου), Κατσαντώνης (67′ Βρόντης), Μπεν Σαχάρ (79′ Εντονγκαλά).

ΕΝΠ: Γκατσέφσκι, Κοτσώνης (46′ Μπαρμπόζα), Μαϊσουράντζε, Μπάλαζιτς, Λουσέρο (46′ Ίρεπ), Μπάρνι, Φελίπε, Ουντότζι (73′ Μπελόνε), Μαρκόφσκι (46′ Κοσμά), Ντένινγκ, Ενγκό.

Δειτε Επισης

Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου