«Νιώθουμε ντροπή, δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του Σωφρόνη»

Έντονος στις τοποθετήσεις του, για την πορεία της ΑΕΚ, παρουσιάστηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. 

Μιλώντας στον SuperSport Fm, ανέφερε πως, ήταν «ένα παιχνίδι με την χειρότερη εξέλιξη. Είχα πει ότι για εμάς είναι πλέον μία σκληρή πραγματικότητα και πλέον έχουν γίνει χειρότερα τα πράγματα. Για το ματς, αντιλαμβάνεται κανείς ότι ήταν απογοητευτικό για εμάς, είχαμε το κίνητρο αλλά δεν το δικαιολογήσαμε, χάσαμε δίκαια, μπράβο στον Ολυμπιακό που μας κέρδισε. Το πως εξελίχθηκε το ματς, θέλαμε τη νίκη αλλά φύγαμε ηττημένοι και αυτό μας προκαλεί μεγάλη απογοήτευση. Μόνο ντροπή μπορεί να αισθάνεται κάποιος για την χθεσινή μας εικόνα στο Μακάρειο».

Σημειώσε εξάλλου ότι «ο απολογισμός είναι εκεί, είχαμε μεγάλη συνεισφορά και εμείς για την 15η θέση στην ΟΥΕΦΑ, σίγουρα η φετινή χρονιά όπως είπε και ο Τρισκόφσκι θες, ότι ο τρόπος με τον οποίο τελειώνουμε την σεζόν σίγουρα πρέπει να αποτελέσει ένα μάθημα για να μην επαναλάβουμε ξανά κάτι τέτοιο. Πρέπει να δουλέψουμε και να επανέλθουμε στον σωστό δρόμο. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την πορεία μας στο πρωτάθλημα φέτος. Είμαστε εκτός κυπέλλου, εκτός Ευρώπης οπότε δεν μπορούμε να κρατήσουμε και πολλά στον απολογισμό μας για την φετινή χρονιά».

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Σωφρόνη Αυγουστή, είπε πως «ήταν σε ερώτηση για την επόμενη σεζόν, δεν θα σχολιάσω τις δηλώσεις του Σωφρόνη αλλά θα πω ότι έχουμε τον τεχνικό μας διευθυντή ο οποίος θα αποφασίσει αυτά που πρέπει».

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής