Έχρισε φαβορί για τον τίτλο ο Παναγιώτου-Η πρόβλεψή του για τον τελικό

Για τη μάχη του τίτλου, αλλά και το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου, μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Νίκος Παναγιώτου. 

Μιλώντας στον Σπορ ΦΜ, ανέφερε αρχικά ότι «μετά από τα αποτελέσματα της περασμένης αγωνιστικής έχουν ένα μεγάλο προβάδισμα η Ομόνοια και Απόλλωνας. Η Ομόνοια είναι το πρώτο φαβορί. Μένουν ακόμα τρεις αγωνιστικές οι οποίες αν πάνε τα πράγματα όπως πάνε θα έχουμε ντέρμπι τίτλου στο ΓΣΠ. Η Ομόνοια έπαιξε με την Ανόρθωση που είχε αποκλειστικά το μυαλό της στο παιχνίδι της Τετάρτης. Ήταν σοβαρή και κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό τρίποντο που την εδραιώνει στην πρώτη. Στο παιχνίδι του Τσιρείου, τακτικά ξέρανε οι δυο ομάδες τι μπορούν να βγάλουν στο γήπεδο. Μετά το 1-0 έγινε απείθαρχο παιχνίδι, η μπάλα ανεβοκατέβαινε από την μια εστία στην άλλη».

Σημείωσε επίσης ότι «στο 2ο ημίχρονο ο Απόλλωνας έβαλε ένα γκολ από το πουθενά. Το γκολ ήρθε σε μια φάση που την κυνήγησε ο Μπίσεσβαρ. Δυστυχώς για τον ίδιο και την ΑΕΛ, ο Βοζίνια υπέπεσε σε ένα λάθος που αποδείχτηκε μοιραίο. Μπήκε η ΑΕΛ ξανά στο παιχνίδι με το ωραίο γκολ του Ντανίλο. Η απόκρουση του Γιοβάνοβιτς στο τέλος ίσως να είναι και απόκρουση τίτλου. Ήταν μια πολύ δύσκολη επέμβαση. Αν το έβαζε ο Μαέ θα έβγαζε τον Απόλλωνα από το παιχνίδι του τίτλου».

Επισήμανε επίσης ότι, «ο Απόλλωνας δεν έχει την πολυτέλεια να χάσει ούτε και ένα βαθμό. Η Ομόνοια μπορεί να χάσει έστω και ένα παιχνίδι αλλά να μην το χάσει από τον Απόλλωνα. Το παιχνίδι του ΓΣΠ θα είναι μάλλον το παιχνίδι του τίτλου, πράγμα το οποίο έχει πολλά χρόνια να δούμε.

Σε ότι αφορά στους επαναληπτικούς του κυπέλλου, είπε πως «ο Ολυμπιακός έχει το πάνω χέρι γιατί αν καταφέρει να σκοράρει πρέπει να δεχτεί τρία γκολ για να μείνει εκτός τελικού. Στο άλλο παιχνίδι, η Ανόρθωση έχει ένα προβάδισμα για τον τελικό. Το ότι δεν έχει δεχτεί γκολ, για μένα μετράει πάρα πολύ. Η Ανόρθωση μπορεί να σκοράρει σε οποιοδήποτε γήπεδο. Και εκεί προβλέπεται ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με τη σκακιέρα να γέρνει προς τον Τιμούρ. Τα προγνωστικά μου είναι ότι βλέπω ένα τελικό Ανόρθωση-Ολυμπιακός».

Δειτε Επισης

Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ