Επιβεβαιωθήκαν οι φόβοι για τον τραυματισμό του Μηνά-Υπέστη ρήξη χιαστών

Επιβεβαιωθήκαν οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Μηνά Αντωνίου, καθώς οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν ρήξη χιαστών, κάτι το οποίο θα κρατήσει το Κύπριο άσο εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετό διάστημα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ομάδας της Λεμεσού, «ο Μηνάς Αντωνίου πέρασε από ιατρικές εξετάσεις το αποτέλεσμα των οποίων έδειξε Ρήξη Πρόσθιου Χιαστού Συνδέσμου».

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη, η ΑΕΛ ενημέρωσε ότι ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί το συντομότερο σε επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Τέλος, οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού, ο πρόεδρος και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, εύχεται στον Κύπριο άσο ταχεία ανάρρωση.

Δειτε Επισης

Συμφωνεί με την FIFPRO ο Νεοφυτίδης-«Η FIFA βάζει πάνω από όλα το κέρδος»
Κατάλογος επικίνδυνων αντικειμένων στα γήπεδα-Ανάμεσα τους γυάλινα ποτήρια, εργαλεία και πανό με υβριστικά συνθήματα
Φουλάρουν για τις ρεβάνς οι κυπριακές ομάδες-Αναλυτικά το πρόγραμμα
Το μήνυμα Γκόμεθ μετά το τέλος της προετοιμασίας-«Να γίνουμε αδίστακτη ομάδα»
Ενώθηκαν ΑΕΛίστες και Απολλωνίστες για τους πυρόπληκτους-Βοήθησαν σε καθαρισμούς στο Βουνί
ΒΙΝΤΕΟ: Το φοβερό γκολ του Κατελάρη στο τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης
Το ιδιαίτερο αντίο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στον κόσμο του Ηρακλή
Θλίψη στην ΑΕΛ και τον αθλητισμό, έφυγε από τη ζωή η Στέλλα Καλοπαίδη Γρηγορίου-«Αντίο ''θεά του Ανέμου''»
Τέταρτος μακροβιότερος προπονητής στο πρωτάθλημα Σαουδικής Αραβίας ο Δώνης
«Αποχωρεί από Φορταλέζα και συνεχίζει την καριέρα του στην Πάφο ο Νταβίντ Λουίζ»