Προανήγγειλε ανταρσία ο Καραβίδας-«Να αφήσουμε τις 4-5 ομάδες να παίζουν μόνες»

Την ανταρσία μαζί με όσες ομάδες συμφωνούν να αγωνίζονται 14 ομάδες στην πρώτη κατηγορία, αφήνοντας τις 4-5 ομάδες που διαφωνούν να παίζουν μόνες τους, προανήγγειλε ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου.

Μιλώντας στον Super Sport FM, ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Κατωκοπίας, σχολίασε την κίνηση των 12 μεγάλων ομάδων της Ευρώπης, για ίδρυση της European Super League ότι, τονίζοντας πως άρχισε η αντίστροφη μέτρηση και ότι είναι μια επανάσταση των χρημάτων.

«Οδηγούμαστε στο ηλεκτρονικό ποδόσφαιρο και χάνεται ο ρομαντισμός. Χθες έπαιζε Εθνικός-Πάφος και ήταν χωρίς Κυπρίους η Πάφος, λόγω των επενδυτών. Αν το κάνουν και άλλες ομάδες π.χ. η Δόξα τότε τι γίνεται; Πείτε ότι είμαι ρομαντικός αλλά αν τα συσχετίσεις όλα αυτά το όνειρο θα γίνει απατηλό για το Τσάμπιονς Λιγκ. Σκεφτείτε για τις μικρότερες ομάδες. Μια ομάδα να διοικείται από ξένους επενδυτές; Φέρει ευθύνη η ομοσπονδία. Μόλις τελειώσει η σεζόν θα κάνουμε την προσπάθεια να μείνουμε στις 14 ομάδες. Όπως τις ομάδες που ίδρυσαν την European Super League έτσι κι εμείς μπορεί να κάνουμε τη δική μας ανταρσία και να αφήσουμε τις 4-5 ομάδες που δεν δέχονται τις 14 ομάδες να παίζουν μόνες τους».

Στη συνέχεια, ο πρόεδρος της Δόξας, πρόσθεσε ότι «πρέπει να γίνουν όλα από την αρχή. Δεν μπορεί μια ομάδα να παίρνει δυο εκατομμύρια από τα τηλεοπτικά και η Δόξα τίποτα. Η ΚΟΠ πρέπει να τα δει όλα αυτά, είναι πολύ σημαντικό. Είναι έγκλημα και οι ομάδες πρέπει να διασφαλιστούν. Να βάλουμε κανόνες και ο πρόεδρος της κάθε ομάδας να έχει λευκό μητρώο, να κοιτάξουμε τα τηλεοπτικά και διάφορα άλλα για το καλύτερο ποδόσφαιρο. Δεν είναι θέμα αν είναι 12 ή 14 ομάδες ή αν η Δόξα πέσει στην Β’ κατηγορία. Πρέπει να κάνουμε κάτι διαφορετικό».

Δειτε Επισης

Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ