«Θα γίνουμε ο Ολυμπιακός Πειραιώς της Κύπρου, τι διαφορά έχει ο Χαραλάμπους από τον Μέσι

Την επιθυμία του να μετατρέψει τον Ολυμπιακό Λευκωσίας σε Ολυμπιακό Πειραιώς, αποκάλυψε ο γενικός αρχηγός των μαυροπρασίνων, Χριστόφορος Τορναρίτης. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM, o Xριστόφορος Τορναρίτης, δήλωσε «τι διαφορά έχει ο Χαραλάμπους από τον Μέσι; Δύο πόδια ο ένας, δύο ο άλλος…».

Για τον Γιανέφσκι και τη σχέση που έχουν σε θέμα επικοινωνίας ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού ανέφερε «σας έλεγα ότι επειδή έχω μεγάλη πίστη πως κάπου εκεί έξω, κάθεται ένας προπονητής που θα οδηγήσει τον Ολυμπιακό ψηλά. Δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά μου, ή τι θα πουν για μένα. Όταν η ομάδα κερδίζει, αυτό έχει σημασία. Βρήκαμε τον κατάλληλο άνθρωπο για μας. Αν τα βρούμε και στον τομέα της επικοινωνίας, θα γίνουν πολύ καλύτερα τα πράματα. Δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος. Περιμένουμε να δούμε και πως θα πάμε στον τελικό και θα δούμε. Δεν έχω και την καλύτερη επικοινωνία μαζί του, αλλά δεν με ενδιαφέρουν τα προσωπικά μου, αν βρέχει, αν χιονίζει, αν πουν είμαι πελλός… Άμα προπονείται κανονικά η ομάδα, παρουσιάζει αυτήν την εικόνα και κερδίζει όλα καλά. Αν τα βρούμε και στον θέμα της επικοινωνίας με τον Γιανέφσκι θα είναι ακόμη καλύτερα. Με τον κ. Πετράκη μιλούσα 2-3 φορές την ημέρα. Του λέω “κ. Γιανέφσκι μπορείς να λες ό,τι θες για μένα, αυτό που κάνεις είναι φανταστικό, σε θεωρώ τον καλύτερο προπονητή που πέρασε από τα χέρια μου”».

Ερωτηθείς, για το ενδεχόμενο να ανανεωθεί η συνεργασία ο Χριστόφορος Τορναρίτης εείπε«Δεν είναι και ο πιο εύκολος άνθρωπος αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να τα βρούμε. Οι άνθρωποι εν η δουλειά μου. Θα είμαστε φουλ στον τελικό. Επέστρεψε και ο Φαμπρίς Κα. Έκαναν τελετές έναν μήνα στην πατρίδα του για την κηδεία του πατέρα του. Θα τον έχουμε μαζί μας και αυτόν και τον Σαμπίνια, εκείνο το τανκς πίσω στην άμυνα».

Για τον τελικό με την Ανόρθωση δήλωσε, «είμαι πολύ προσγειωμένος, είναι ένα παιχνίδι “ο θάνατος σου η ζωή μου” θα μετρήσει το πάθος και ποιος το θέλει περισσότερο. Στο ποδόσφαιρο οτιδήποτε μπορεί να συμβεί, για μένα είναι 50-50. Ήρθα στον Ολυμπιακό για να είμαι πρώτος, όχι για holiday. Θέλω να κάνω τον Ολυμπιακό Λευκωσίας… Ολυμπιακό Πειραιώς της Κύπρου. Αυτό θέλω και πιστεύω. Θέλω να δουλέψω πολύ σκληρά με τη νέα χρονιά. Δεν ήρθα να είμαι δεύτερος».

Τέλος, για τους ξένους διαιτητές ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού ανέφερε ότι «είδαμε άψογη διαιτησία, ήταν κάτι το φανταστικό. Θέλω να παίζω ποδόσφαιρο στον αγωνιστικό χώρο και να κερδίζω. Θα κάνω εισήγηση να αυξηθούν οι μισθοί των διαιτητών και να έχουν πρόστιμα. Πρώτο πρόστιμο, δεύτερο πρόστιμο με χρήματα και στο τρίτο να πάνε σπίτι τους. Οι ξένοι διαιτητές μας δίνουν μαθήματα. Τι πιο ωραίο να φεύγεις από το γήπεδο και να μην μουρμουράς. Πρέπει να παραδειγματιστούν οι δικοί μας από τους ξένους που ήρθαν και έκαναν μαθήματα».

Δειτε Επισης

Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου