Στη Cytavision μέχρι το 2024 οι διοργανώσεις της UEFA

Η Cyta έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα μετάδοσης των UEFA Champions League (UCL), UEFA Europa League (UEL), UEFA Youth League (UYL) και της νέας διοργάνωσης UEFA Europa Conference League (UECL), για την τριετία 2021-2024, επισφραγίζοντας έτσι 15 χρόνια συνεχούς μετάδοσης των αθλητικών διοργανώσεων της UEFA, από τη Cytavision.

Σχολιάζοντας τις εξελίξεις, ο Διευθυντής Μάρκετινγκ Καταναλωτικής Αγοράς της Cyta, Πέτρος Χαραλάμπους ανέφερε, «Η εξασφάλιση των δικαιωμάτων μετάδοσης των διοργανώσεων της UEFA, αποτελεί έμπρακτη υλοποίηση της στρατηγικής μας για προσφορά πλούσιου και ποιοτικού αθλητικού περιεχομένου στους πελάτες μας. Από φέτος, θα προβάλλονται και αγώνες της νέας διοργάνωσης UEFA Europa Conference League στην οποία αναμένεται ευρεία συμμετοχή κυπριακών ομάδων».

Από πλευράς της UEFA, o Guy-Laurent Epstein, UEFA Events SA Marketing Director, σημείωσε, «Η UEFA είναι πολύ ευχαριστημένη που θα συνεχίσει και για τα επόμενα τρία χρόνια τη μακροχρόνια συνεργασία της με τη Cytavision. H ανανέωση των δικαιωμάτων επιβεβαιώνει ότι οι ποδοσφαιρόφιλοι στην Κύπρο θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν την υψηλή ποιότητα και τη διευρυμένη κάλυψη των καλύτερων ποδοσφαιρικών διοργανώσεων της Ευρώπης».

Μαζί με μια μεγάλη ποικιλία άλλων διεθνών διοργανώσεων ποδοσφαίρου και δημοφιλών αθλημάτων, όπως καλαθόσφαιρα, πετόσφαιρα, τένις και μηχανοκίνητος αθλητισμός, οι διοργανώσεις της UEFA θα συνεχίσουν να προβάλλονται μέσω του πρόσθετου πακέτου «Διεθνές Ποδόσφαιρο και άλλα Αθλήματα», με μηνιαίο τέλος €12,90 (συμπ. ΦΠΑ). Επιπλέον, οι συνδρομητές του συγκεκριμένου πακέτου μπορούν να απολαμβάνουν τους αγώνες και μέσω της εφαρμογής CytavisionGo, όπου και αν βρίσκονται.  

Πληροφορίες για όλα τα πακέτα της Cytavision βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/tv-packages και αναλυτικά όλο το αθλητικό περιεχόμενο στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/cytavision-sports-content. Στην ιστοσελίδα www.cyta.com.cy/tv-live-sports-events παρουσιάζεται το αναλυτικό πρόγραμμα προβολής όλων των αγώνων.

Παραγγελίες μπορούν να γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της υπηρεσίας ή εναλλακτικά στο Κέντρο Επαφής Πελάτη, στο τηλέφωνο 132 και στα Καταστήματα Cyta Παγκύπρια. 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια